Georg Jensen Cobra

Ontdek de wereld van Georg Jensen's beroemde productserie Cobra.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Cobra

Constantin Wortmann's iconische Cobra-collectie voor Georg Jensen werd gelijk een designklassieker. De ontwerpen trekken het oog met zijn bijna vloeibare uitdrukking en creëren een dynamische aanwezigheid op elke tafel. De functionaliteit maakt de producten tot een perfecte keuze voor een stijlvolle toevoeging aan het huis. Met hun kronkelige vormen en elegante eenvoud brengen de kandelaars, borden, drinkglazen en lampen een moderne Scandinavische stijl aan elk huis.

De Duitse ontwerper Constantin Wortmann speelt graag met de waarneming van de kijker. Zijn Cobra Collection voor Georg Jensen werkt dynamisch en is een typisch voorbeeld van zijn transformatievisie. "Het vertrouwde silhouet van een conventionele kandelaar stelde ik voor met eenvoudige, organische rondingen." Het resultaat is een kaarsenhouder die gedeeltelijk lijkt te zijn gesmolten. Het object dankt zijn naam aan de slangachtige vorm en kracht - Cobra.

De originele kaarsenhouder en de andere producten die intussen volgden, stralen kracht uit en een slangachtige levendigheid. Vooral in combinatie met de verdere producten van de Georg Jensen Cobra-serie kunnen ontelbare transformaties ontstaan. De bijna 'vloeiende' uitdrukking geeft de Cobra-objecten van Georg Jensen een dynamische aanwezigheid in elk gebied. Gecombineerd met zijn functionaliteit worden de Cobra-objecten een stijlvol interieurobject en een elegante blikvanger.Naast verschillende kandelaars is er ook een verscheidend aanbod van interieur objecten beschikbaar in de Cobra-collectie van Georg Jensen.

Top 3 bestsellers van Georg Jensen Cobra:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Georg Jensen Cobra op een rij:

  • Uniek design 
  • Afwisseling in uw huis
  • Dynamisch en strak 
  • Overlappend design in collectie 
  • Stijlvolle toevoeging aan het huis

Georg Jensen Cobra zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Constantin Wortmann portrait