Georg Jensen Christmas Collectibles 2018

Ontdek de wereld van Georg Jensen's kerstcollectie 2018.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Christmas Collectibles 2018

Designer Monica Förster heeft een opvallende verzameling winterse motieven gemaakt voor de Christmas Collectibles 2018 met als centraal element de "winter bird", ofwel de wintervogel. Andere motieven zijn de eikel, de dennenappel en het vogelhuisje, de symbolen van het Kerstlandschap. Natuurlijk ontbreken de bal, bel en hart weer niet in deze prachtige collectie. Met hun beweging en diepte brengen deze prachtige ornamenten leven en natuur in uw kerstomgeving.

Christmas Mobile (jaarstuk 2018), de wintervogel

Dit jaar is de winter bird het centrale jaarstuk van de Christmas Collectibles 2018. Een zeer fraai ornament, geheel passend bij de winter. Het ornament is verkrijgbaar in vergulde uitvoering (18 krt.) en in palladium (witgoud). Het jaarstuk is prachtig verpakt en wordt geleverd met 2 linten, te weten in rood en donkergroen.

Opnieuw uitgebracht: het jaarstuk van 1988, Holly

Georg Jensen heeft een verrassend ornament toegevoegd aan de Christmas Collectibles 2018 collectie, namelijk het jaarstuk van de uitgave uit 1988, genaamd Holly. Een gouden hulst, terloops hangend aan de bovenkant van een cirkel, brengt een mooie hint naar de winterse motieven van Christmas Collectibles 2018. Het is een delicaat en speels ontwerp en het is voorbestemd om vele jaren lang iets warms en nostalgisch aan je kerst toe te voegen. Het ornament is ontworpen door Lene Munthe en is gemaakt van 18 karaat verguld messing.

Monica Förster portrait