Georg Jensen Christmas Collectibles

Ontdek de wereld van Georg Jensen's, jaarlijks terugkerende kerstcollectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Kerstcollecties (Christmas Collectibles)

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een mooi item van de jaarlijkse kerstcollectie van Georg Jensen. Kerstversieringen van Georg Jensen zijn erg populair in Denemarken en ver daarbuiten. De collectie bestaat uit Kerstornamenten die worden geleverd met een lint of ketting die in een kerstboom gehangen kunnen worden. De ornamenten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, te weten: in verguld messing (18 krt. goud) en palladium (witgoud). De ornamenten zijn los verkrijgbaar of in sets van meerdere stuks in een zeer fraaie (cadeau-)verpakking. Ze zijn daarom niet alleen de moeite waard voor uzelf, maar ook voor het geven als Kerstgeschenk aan een dierbare of, zakelijk, aan uw personeel of relaties.

Het jaarstuk (Christmas Mobile) als centraal Kerstornament

Centraal in de jaarlijkse Christmans Collectibles collectie staat de zgn. "Christmas Mobile", ofwel het "jaarstuk". Dit is hét verzamelobject met een bepaald thema. De andere ornamenten(sets) bevatten elementen van het jaarstuk. De Christmans Mobile wordt geleverd met twee linten in twee kleuren met de opdruk van het betreffende jaartal. Het wordt geleverd in een chique verpakking alsof u iets bij de juwelier heeft gekocht. Dit wordt doorgaans zeer goed ontvangen door onze klanten.

Georg Jensen kerstboompiek

Onderdeel van de Kerstcollectie, maar geen onderdeel van Christmas Collectibles collectie, zijn de zeer gewilde kerstboompieken van Georg Jensen. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoogtes (19 en 24 cm) en 2 uitvoeringen (verguld en palladium). Met deze piek is je kerstboom meteen een design kerstboom geworden.

Kerstornamenten bestellen? Ben er op tijd bij!

5cc heeft de Kerstcollecties al vele jaren opgenomen. Na de Kerstperiode is de collectie uitlopend en kan deze niet meer bijbesteld worden bij Georg Jensen. Wij hebben nog ornamenten van vorige jaren op de plank liggen tegen een gereduceerde prijs. Met name de Christmas Mobile is (wereldwijd) zeer populair. Dit ornament wordt in beperkte oplage geproduceerd en kan al vroeg (ruim voor Kerst!) uitverkocht zijn. Wij raden daarom aan om de Kerstornamenten vroeg te bestellen. Ze zijn jaarlijks vanaf september bestelbaar en vanaf eind oktober leverbaar.

Georg Jensen Christmas Collectibles collecties

Wij beschikken nog over voorraad van de volgende jaren:

  • Christmas Collectibles 2013
  • Christmas Collectibles 2015
  • Christmas Collectibles 2016
  • Christmas Collectibles 2017

De serie Christmas Collectibles 2018 is bestelbaar vanaf september 2018 en wordt eind oktober 2018 op voorraad verwacht.

Voordelen Christmas Collectibles op een rij:

  • Schitterende collectie Kerstdecoratie met elk jaar een ander thema 
  • Verkrijgbaar in stijlvol goud en witgoud
  • Zeer geschikt voor het geven als cadeau
  • Collectors items voor de echte design liefhebber

Georg Jensen kerstartikelen zakelijk bestellen?

De kerstornamenten van Georg Jensen zijn uitermate geschikt voor het geven als zakelijk geschenk door hun unieke uitstraling, het mooie design en exclusieve verpakking. Wilt u grotere aantallen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.