Georg Jensen Arne Jacobsen

Ontdek de wereld van Georg Jensen's topdesigner Arne Jacobsen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Arne Jacobsen

Maak van uw diner een gelegenheid om te onthouden met het bestek van Georg Jensen. Prachtige messen, vorken, lepels en eetstokjes geven elke maaltijd de finishing touch. Deze matte bestekset is in 1957 ontworpen door Arne Jacobsen, een Scandinavische architect en industrieel ontwerper uit de 20e eeuw. De eenvoud van het bestek maakt het juist zo bijzonder.

Arne Jacobsen creëerde een futuristisch en minimalistisch bestek in 1957, dat vandaag de dag moderner is dan ooit tevoren. Het bestek werd beroemd door zijn verschijning in de film "2001: A Space Odyssey" van Stanley Kubrick en wordt nu geproduceerd door Georg Jensen. Het bestek was oorspronkelijk ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen. Toen het in 1957 werd uitgebracht, was het zeer controversieel. Zelfs vandaag ziet het ontwerp eruit alsof het uit de toekomst is gehaald. De strakke lijnen worden gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap om een vorm te creëren die comfortabel in de hand ligt. De slanke vorm en de beknopte vorm van het bestek van Arne Jacobsen maken het tot een klassieker. De bestekcollectie wordt beschreven als "het bestek zonder overbodige opsieringen" met zijn eenvoudige en schone ontwerp dat goed in de hand ligt, waardoor vrije en krachteloze bewegingen mogelijk zijn. Het is in de loop van de tijd geëvolueerd tot een van de meest erkende besteksets van Georg Jensen. Het bestek Arne Jacobsen is gemaakt van mat roestvrijstaal. De handgrepen lopen naadloos over in de schep en het lemmet van de items. De interessante vormen zijn voortgebracht uit de gedachte 'less is more'. Hoewel het bestek al jaren geleden is ontworpen, heeft het nog steeds een zeer modern karakter.

Top 3 bestsellers van Georg Jensen Arne Jacobsen:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Arne Jacobsen op een rij:

  • Modern karakter 
  • Duurzaam design en materiaal 
  • Verzamelobjecten 
  • Combinatiemogelijkheden  
  • Gebruiksgemak 

Georg Jensen Arne Jacobsen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Portret van Arne Jacobsen