Georg Jensen Alfredo

Ontdek de wereld van Georg Jensen's productserie Alfredo.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Alfredo

De Alfredo-collectie van Georg Jensen is ontworpen om uw dag stijlvoller te maken. Dagelijkse rituelen geeft de mens een goed gevoel. Begin met de dagelijkse koffie 's ochtends tot de bereiding van eenvoudige maaltijden: de kleine dingen zijn de dingen die ons gelukkig maken. Het idee van de Alfredo-collectie is om het mogelijk te maken om nog meer te genieten van de dagelijkse rituelen in verband met de items uit de collectie.

Met deze gedachte ontwierp de ontwerper Alfredo Häberli de elegante en functionele producten uit de Alfredo-collectie. Geproduceerd uit tal van moderne materialen zoals porselein, staal eikenhout, siliconen en glas, elk artikel uit de Alfredo-serie is veelzijdig en volledig functioneel. De gebruikte materialen voldoen aan elkaar waardoor er een harmonie in de collectie ontstaat. De collectie is exclusief ontworpen door de Zwitser Alfredo Häberli, zodat alle producten bij elkaar passen. De Alfredo-producten geven de speciale stijl aan dagelijkse routines - een stijl die van het keukenblok tot aan eettafel gaat. Ze vormen een chique basis voor de moderne levensstijl en artikelen waar je na een korte tijd van gebruik niet meer zonder kan. 

Top 3 bestsellers van Georg Jensen Alfredo:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Georg Jensen Alfredo op een rij:

  • Dynamische ontwerpen 
  • Unieke objecten
  • Duurzame materialen  
  • Dagelijks gebruik 
  • Multi inzetbaar

Georg Jensen Alfredo zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Alfredo Häberli portrait