Eva Solo zelfwatergevende bloembakken en kruidenpotten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zelfwatergevende bloemvazen en kruidenpotten

Met zelfwatergevende bloempotten hoef je je geen zorgen te maken over je kruiden en bloemen die uitdrogen als je weg bent of vergeten bent ze water te geven. Een ingenieus ontwerp zorgt voor een gelijkmatige watertoevoer voor langere perioden, en alles wat u hoeft te doen is de tank af en toe bijvullen.

Eva Solo-gietijzeren potten hebben een stijlvol Scandinavisch design. Ze werken niet alleen als praktische irrigatiepotten om uw planten gezond en gelukkig te houden, het zijn ook op zichzelf staande elegante interieurobjecten.

Voor jouw orchideeën en kruiden

Het is gemakkelijk te vergeten om kamerplanten water te geven. Veel planten kunnen lange tijd zonder water overleven, maar andere zijn niet zo duurzaam. Het gebruik van zelfwatergevende bloempotten vermindert het risico om thuis te komen naar verdorde bloemen, droge kruiden en hangende bladplanten. Het enige dat u hoeft te onthouden, is het waterreservoir in de potten regelmatig bijvullen. U vermijdt ook morsen, omdat het gebruik van een gieter niet nodig is.

Eva Solo's zelfwatergevende potten voor verschillende soorten planten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Aan de onderkant bevindt zich een waterreservoir met matglas en de pot zelf is gemaakt van keramisch of doorschijnend glas. De kleinere potten hebben een diameter van 9-11 centimeter en werken heel goed voor kruiden in de keuken of kleine, decoratieve bladplanten. De grotere potten meten tot 15 cm in diameter; met hun glazen potten zijn ze specifiek ontworpen voor orchideeën. Deze iets meer delicate bloemen absorberen zonlicht via hun wortels, daarom moet de pot doorschijnend zijn.

Een reguliere watertoevoer

Overdrogen is net zo gewoon als vergeten planten water geven. Te veel water kan ervoor zorgen dat de wortels beginnen te rotten. De zelfwatergevende potten van Eva Solo hebben een innovatief irrigatiesysteem dat ervoor zorgt dat de planten precies de hoeveelheid water opnemen die ze nodig hebben. Dit maakt het onmogelijk om te water te geven en zorgt ervoor dat uw kruiden en orchideeën een constante aanvoer krijgen. Orchideeën de juiste hoeveelheid water geven, is eigenlijk een hele kunst. Wanneer u zelfwatergevende potten gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw orchideeën te weinig of te veel water krijgen.

Om de Eva Solo-potten te kunnen gebruiken, hoeft u alleen maar het waterreservoir te vullen en ervoor te zorgen dat de nylon lont die aan de bodem van de pot is bevestigd het water bereikt. De nylon lont helpt de plant om de juiste hoeveelheid water op te stellen, waar en wanneer nodig.

Ontwerpen voor huis en tuin

Onze zelfwatergevende potten zijn een voorbeeld van de breedte van designproducten die u kunt vinden bij Eva Solo. Zie ook onze watergietblikken van het merk Aquastar voor het besproeien van allerlei soorten kamerplanten en tuinplanten. Deze gieters hebben een unieke en zeer ergonomische vorm. De slimme, smal schenkbare uitloop zorgt voor een eenvoudige bewatering van zelfs kleine planten met dicht gebladerte.

Het assortiment van Eva Solo omvat ook prachtige zeepdispensers voor de badkamer, evenals zonnecellampen, grills en vuurpotten voor de patio en de tuin. Zie ook onze nestbox- en vogelvoederproducten. Ons assortiment slimme producten voor thuis groeit voortdurend.

Eva Solo plantenpotten