Eva Solo wijnglazen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo mondgeblazen wijnglazen

De wijnglazen van Eva Solo zijn driedelig mondgeblazen. Het voetstuk, pootje en glas worden apart geblazen en gevormt tot een geheel. Het glas heeft een schuine rand waardoor de neus ook toegang krijgt tot de aroma's van de wijn. Dit komt omdat door de schuine afwerking de neus als mond in de opening van het wijnglas vallen en meerdere zintuigen geprikkeld worden. 

Eva Solo wijnglazen die de tafel eer toe doen

Eva Solo mondgeblazen wijnglazen met de iconische schuine rand geven elke tafel een finishing touch. Ons assortiment bestaat uit magnum, rode wijn, witte wijn en champagneglazen.

Wijn drinken moet subliem zijn. Er is een elegantie bij het genieten van de exquise smaaktonen van wijn op uw gehemelte. Bij Eva Solo weten we dat het drinken van wijnglazen van de hoogste kwaliteit de beste manier is om van de ervaring te genieten.

• Een verscheidenheid aan wijnglazen voor verschillende wijnen, waaronder Champagne, rode en witte wijnen.
• Deskundig mondgeblazen glas met een schuine rand voor verfijnd wijndrinken.
• Verschillende vormen voor een verscheidenheid aan wijnsmaakprofielen.
• De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Je hebt pas echt wijn geproefd als je aan een Eva Solo-wijnglas hebt geprobeerd.

Eva Solo 

Heb een goed uitgeruste eettafel met prachtige wijnglazen van Eva Solo om uw tafel te voltooien. Elk glas uit de verschillende glasbereiken heeft zijn eigen kenmerken en attributen - zowel qua esthetiek als qua functie.

De Eva Solo en Eva Trio wijnglazen delen een karakteristieke schuine rand, waardoor de bril een consistente uitstraling heeft die ook in de bekers te zien is. U vindt een verscheidenheid aan mooie, elegante rode wijnglazen, witte wijnglazen en champagnefluiten. Of je nu van kleine of grote rode wijnglazen houdt, je vindt hier wat je zoekt bij Eva Solo. Bekijk ook onze wijnkaraffen en wijnaccessoires.

Uniekheid door handwerk 

Wanneer u Eva Solo wijnglazen koopt, krijgt u een uniek object, omdat er geen twee hetzelfde zijn. Alle Eva Solo wijnglazen zijn mondgeblazen, wat betekent dat de steel en kom als één geheel zijn uitgetrokken. Ondanks de schuine rand is de drinkrand van de wijnglazen slank en elegant, zodat u van alle kanten kunt drinken.

Met de hand glasblazen is zeer tijdrovend en is een techniek die vooral wordt gebruikt voor fijne wijnglazen, glaskunst en kristal, omdat mondgeblazen glas een aantrekkelijke afwerking heeft. Het produceren van een mondgeblazen wijnglas met een steel en voet omvat tot 16 verschillende stadia, met alles met de hand gedaan. Door dit productieproces zult u vaak merken dat de bril niet precies hetzelfde is. Er kunnen kleine hoogteverschillen zijn, de dikte van het glas en de diameter van de schaal. Het voordeel van de mondgeblazen wijnglazen is dat er geen randen in de overgang tussen de steel en de kom zitten, waardoor het glas een mooie, exclusieve uitstraling heeft.

Een specifiek glas voor elke wijn

Het is geen toeval dat elk glas zijn eigen karakteristieke styling heeft. Daarom is het glas dat u kiest en hoe het eruit ziet als u een glas wijn drinkt ook geen toeval. De vorm moet overeenkomen met het type wijn dat u giet.

De vorm van het wijnglas bepaalt hoe de aroma's van de wijn in de mond worden geplaatst, wat belangrijk is als u ten volle van de wijn wilt genieten. Bij Eva Solo kunt u kiezen uit verschillende wijnglasassortimenten. Het assortiment bestaat uit rode wijnglazen, witte wijnglazen, chamagne glazen en tuimelaars. Elk glas is geschikt voor een specifiek type wijn, zodat u ten volle kunt genieten van deze smaaksensatie.

De meest bekende droge en intense wijnen, waaronder Sauvignon Blanc, Zierfande en Chablis, smaken fris en vers uit onze Sauvignon Blanc-wijnglazen.

Verfijnde en fluweelzachte wijnen smaken echter uitstekend bij onze Bourgogne-wijnglazen. Vooral de wijnen Pinot Noir en Chianti onthullen verborgen zoete en fruitige noten als je langzaam aan deze mondgeblazen wijnglazen nipt.

Voor elke wijn vind je bij Eva Solo een glas om de natuurlijke smaken te complementeren.

Eva solo wijnglazen gevormd door de druif 

Er zijn wereldwijd talloze soorten druiven die allemaal hun oorsprong en basiselementen delen met een beperkt aantal Europese variëteiten. Kortom, wijn kan worden onderverdeeld in verschillende 'smaakgroepen' die de nationale grenzen overstijgen.

In samenwerking met wijnkenners zijn de schalen van de Eva Solo rode wijn en Eva Solo witte glazen ontworpen op basis van de verschillende druivenwortelstokken, zodat ze voldoen aan de eisen van de respectievelijke smaakgroepen. Sommige wijnen moeten bijvoorbeeld worden belucht, terwijl andere dat niet doen, andere hebben baat bij werveling en sommige wijnen hebben een ideaal schenkvolume.

De kwaliteit van een Eva Solo wijnglas

Het voordeel van het kopen van uw wijnglazen bij Eva Solo is dat u weet dat elk individueel wijnglas speciaal door experts is opgeblazen. Als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit en verfijning, dan zijn dit de wijnglazen voor jou.

Voor uw gemak zijn al onze wijnglazen vaatwasmachinebestendig bij lage temperaturen. Zorg ervoor dat ze veilig in het wrak van de vaatwasser zijn geplaatst en verwijder ze zodra de vaatwasser is afgelopen om de hoogwaardige glans van het glas te behouden.

Eva Solo wijnglazen