Eva Solo vogelhuisjes en vogel voeders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo glazen vogelvoeders

Zou je kleine vogels niet willen helpen de winter te overleven als voedsel schaars is? Met de decoratieve glazen vogelvoeders kunt u onze bevederde vrienden gemakkelijk - en op een decoratieve manier - de winter doorhelpen. En geniet van hun aangenaam gezelschap evenals een mooi en decoratief ontwerp.

De glazen vogelvoeders verbeteren elke buitenruimte met hun stijl en functionaliteit en geven een decoratieve toets aan uw tuin of balkon gedurende de herfst- en wintermaanden. De vogelvoeders zijn gemaakt van helder glas en kunnen aan een tak of haak worden gehangen met een discrete nylon lijn. Het vullen van de glazen vogelvoeders is eenvoudig en een afvoeropening aan de onderkant zorgt ervoor dat het voedsel droog blijft.

Vetbol vogelvoeder

Geniet van de aanblik van tuinvogels in de winter met deze vetbol voeder, die is ontworpen om kleine snavels te laten voeden. De feeder houdt de bal van het niervet vast zodat deze er niet uitvalt, terwijl wordt voorkomen dat grote vogels ermee wegvliegen.

Bijvullen: Til de porseleinen deksel op en plaats een vet bal in de feeder. De vogelvoeder kan eenvoudig worden opgehangen aan takken, vanuit een overhang of vanuit een haak op het balkon. Het is gemakkelijk schoon te maken met heet water en zeep.

Vogelvoeder tafel

De Eva Solo Bird-tafel geeft je alle kans om de vogels in je tuin van dichtbij te observeren. De vogeltafel zit op een spies die precies in de grond kan blijven waar u wilt. Het is zo ontworpen dat kleine vogels op de rand kunnen landen en kunnen eten. De glazen dispenser geeft aan wanneer hij moet worden bijgevuld en kan maximaal 2 liter vogelvoer bevatten.

De glazen dispenser kan eenvoudig worden losgemaakt van de plastic bodem en is vaatwasmachinebestendig. Het glas is vorstvrij voor gebruik in de tuin het hele jaar door.

Eva Solo