Eva Solo teamakers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo teamaker

Een kopje verse thee is een traktatie voor velen. Een ontbijt zonder een warme drank is bijna ondenkbaar, en een lekker kopje thee is ook goed met een middagsnack, vooral als het buiten koud is.

Het slimme, innovatieve ontwerp van de dripvrije, thermische theemakers van Eva Solo maakt brouwen en serveren eenvoudig en probleemloos. Het heeft de klassieke, strakke lijnen van Scandinavisch design, dus het past in elke omgeving of context.

Voor de thee minaars

100% toewijding aan thee en hoe het wordt gebrouwen, vormt het hart van de theemakers van Eva Solo. Alles is goed doordacht. Het ontwerp is elegant, praktisch en ergonomisch. De brouwfunctie zorgt voor snel brouwen, zonder afbreuk te doen aan de volle smaak van de thee. Als je van thee houdt en het brouwen ziet en ervan geniet als iets van een ritueel, zijn de theemakers van Eva Solo precies wat je zoekt.

Klassieke theepistolen van Eva Solo hebben een brede basis en slanke hals, zodat je jouw thee kunt laten intrekken, hoe lang of hoe kort je ook wilt. Het maakt niet uit hoe je je thee zet, je krijgt gegarandeerd geen theebladeren in je kopje. Een inzetstuk en filter zorgen ervoor dat de theebladeren in de pot blijven. De grote opening maakt het eenvoudig en veilig om het kokende water in te gieten. De neopreen hoes die de glazen fles omsluit heeft een ritssluiting, dus het is eenvoudig toe te voegen of te verwijderen.

Mors-vrije garantie

Net als onze koffiezetapparaten en vacuümkannen, zijn alle theeproducenten van Eva Solo 100% dripvrij. Hierdoor behoren morsen en lelijke vlekken op tafel of tafellaken tot het verleden. De theemakers hebben een klapdeksel dat automatisch opent wanneer je de theecilinder naar beneden richt om te gieten. Wanneer je stopt met gieten, wordt het automatisch gesloten. De brede rand is een ander detail dat het gieten gemakkelijker maakt. Kortom, er is geen risico op ongelukken wanneer het tijd is om je thee te serveren.

Thermos Theepotten

De neopreenbodem van de Eva Solo theemaker houdt de thee lang warm. Om het nog langer warm te houden, of voor excursies, kun je een thermos-theepot toevoegen. De glazen of roestvrijstalen behuizing van de theepot is uw garantie voor een warm kopje thee, zelfs na vele uren reizen of een excursie. Eva Solo thermoskannen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, gaande van het karakteristieke model met een smalle hals tot het bijna ronde model van de Globe.
Zie ook de theepot van Eva Solo. Dit model heeft een zwarte siliconen uitloop voor morsen zonder morsen. Het ontwerp van de kan is rustiek en stevig. Het assortiment omvat ook een glazen theepot met geïntegreerde theezeef. Dit model zet je thee klaar net als wanneer je een theezeef direct in de kop gebruikt.

Bijpassende glazen en kopjes

Het productenassortiment van Eva Solo voor koffie en thee bestaat uit kopjes en mokken van verschillende groottes. Theeliefhebbers kunnen de theemaker met 360 ml theemokken aanvullen. Deze zijn verkrijgbaar in veel koele kleuren en hebben de karakteristieke Eva Solo siliconenbedekking, die je een goede grip geeft en voorkomt dat je jouw handen verbrandt. Of je nu de voorkeur geeft aan thee of koffie, het is moeilijk om niet verliefd te worden op dit mooie, praktische ontwerp.

Eva Solo