Eva Solo solarlampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo solarlampen

Zonnecellampen bieden omringend, milieuvriendelijk licht zonder draden. Met handmatige of automatische activering bij zonsondergang, zal uw verlichting de avond verlengen en de patio of serre mooi omlijsten.

Onze Zweedse zomeravonden zijn vrijwel oneindig, maar toch draagt een beetje extra licht bij aan de sfeer en geeft het je meer zin om langer te blijven zitten. Eva Solo-zonnecellampen kunnen op de terrastafel of in de serre worden geplaatst, opgehangen aan haken die aan het huis hangen of zelfs in bomen worden geplaatst. Je kunt de lampen op allerlei manieren en plaatsen gebruiken - alleen je verbeelding stelt het limiet!

Atmosferisch licht die de avonden verlengt

Eva Solo heeft een uniek assortiment zonnecellampen die de naam Sunlight krijgen. Er zijn veel verschillende modellen en nog meer toepassingen voor hen. Het bereik van zonnecellampen omvat tafellampen, plafondlampen, lampen op een spies voor de tuin en lampen met ophanghaken.

De naam van het assortiment is geen toeval. De energiebron is zonlicht en het licht van de lampen wanneer je ze inschakelt - of wanneer ze 's avonds automatisch inschakelen - is helder en sterk. De manier waarop de glazen lampenkappen het LED-licht verspreiden, creëert de juiste atmosfeer wanneer de schemering valt. Gebruik het extra licht op de patio of in jouw serre voor het ontvangen van vrienden of gewoon om te relaxen en te genieten van de rust en stilte van de avond.

De Eva Solo-zonnecellampen zijn stijlvol ontworpen. De glazen lampenkappen hebben een elegante koepel om zoveel mogelijk licht te verspreiden en andere details zijn in elegant geanodiseerd aluminium. Anders dan bij de meeste zonnecellampen, zijn de fotovoltaïsche panelen niet zichtbaar maar geïntegreerd in het ontwerp.
Automatisch opladen gedurende de dag

Veel zonnecellampen zijn meestal behoorlijk zwak. Ze vereisen vele uren blootstelling aan licht, maar geven slechts een bescheiden glans. Eva Solo-zonnecellampen schijnen tot 20 uur lang helder op basis van acht uur lang zonlicht. De batterij die het LED-lampje aandrijft, kan maximaal 1.000 keer worden opgeladen.
De LED's zijn helder, met maximaal 15.000 branduren. Kortom, u hoeft nooit het daadwerkelijke LED-licht in uw zonnecellamp te vervangen.

Als u de Eva Solo-zonnecellampen ook als binnenverlichting binnen wilt gebruiken, kun je het Sunlight Lounge-model kiezen. Deze tafellamp op zonne-energie kan ook via USB worden opgeladen. Een slank gestileerde lamp die overal in jouw huis geweldig zal zijn.

Automatische functie

Zonnecellampen worden meestal gebruikt als buitenverlichting in de zomer om de patio of serre een beetje gezelliger te maken. Ze kunnen echter ook nuttig zijn als algemene binnenverlichting in de winter, vooral als ze zijn uitgerust met een schemeringssensor. Thuiskomen in een huis in duisternis na het werk is niet erg gastvrij, maar als je zonnecellampen hebt met een schemersensor, kun je ervoor zorgen dat het in je ramen gloeit als je de deur opent. Het maakt de dingen wat helderder en helpt de donkere winterdagen draaglijker te maken.

Eva Solo