Eva Solo Slow coffee

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo coffee maker- eenvoudig koffie maken

Heerlijke koffie en mooie presentatie gaan meestal hand in hand! Eva Solo heeft deze combinatie geperfectioneerd, zodat je goed gebrouwen koffie op een elegante manier kunt serveren aan jouw gasten, familie - of gewoon voor uzelf. Onze koffiezetapparaten halen het beste uit de koffiebonen en het aroma - vooral als je de bonen zelf maalt voor het zetten van jouw koffie. Het is waar dat het maken van gewone filterkoffie op een machine minder werk is, maar met ons assortiment garanderen we een ongeëvenaarde smaak wanneer je op de traditionele manier uw koffie zet.

Eva Solo koffiezetapperatuur

Het Eva Solo-assortiment heeft twee verschillende soorten koffiezetapparaten. De brouwmethode is hetzelfde, maar het ontwerp en de kenmerken van de kannen zijn anders. Met de Eva Solo overloopkoffiezetapparaat kun je afscheid nemen van de saaie filtersmaak die gewone koffie soms heeft. Bij dit model krijg je een roestvrijstalen filter die je keer op keer kunt gebruiken, evenals een kurkstop voor wanneer de koffie wordt gezet. Je kunt koffie zetten op de traditionele manier, waarbij het water en de bonen langzaam worden gefilterd om de beste smaak van de koffie naar voren te brengen. De stortbeker is gemaakt van hittebestendig glas dat bestand is tegen hoge temperaturen. Zowel het stalen filter als het glazen handvat blijven tijdens gebruik koel.

Het Cafe Solo-koffiezetapparaat maakt dezelfde traditionele brouwmethode mogelijk, waardoor de bonen het beste aroma en aroma krijgen. De glazen kan wordt warm gehouden door een isolerende neopreen hoes en het filter heeft een ingebouwde, druppelvrije uitgietlip die je mogelijk herkent aan verschillende andere producten van Eva Solo. Het klassieke Eva Solo-ontwerp verenigt gestroomlijnde, moderne vormen met gebruiksvriendelijke functies. Het koffiezetapparaat van Cafe Solo past ook goed bij jouw favoriete decor en servies, omdat de isolerende hoes beschikbaar is in verschillende kleuren, van ingetogen grijstinten tot felrood rood of blauw.

Tijd voor goede koffie

Vind je het leuk om te genieten van een goede kop koffie? Dan is het koffiezetapparaat van Eva Solo misschien snel een onmisbaar onderdeel van jouw tafelomgeving in de ochtend, middag en avond. Onze moderne koffiezetapparaten vernieuwen de traditionele brouwmethode, maar behouden nog steeds wat belangrijk is: de smaak. Brouw de perfecte kop koffie en geniet ervan comfortabel voordat je aan het werk gaat of 's avonds ontspant. Vul het aan met de elegante porseleinen koffiethermels van Eva Solo, die een siliconen grip hebben die de koffie warm houdt. Als je het druk hebt, kun je de koffie altijd in een te kop koffie gieten en meenemen - het zal de goede smaak niet veranderen.

Misschien is een kopje verse thee meer iets voor jou? Eva Solo biedt ook theemakers in verschillende kleuren, zodat je er een kunt kiezen die perfect in uw huis en op uw tafel past.

Eva Solo