Eva Solo pannen

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Eva Solo sauteerpan 1,3 liter rvs
    € 69,95
  2. Eva Solo sauspan 1,1 liter rvs
    € 69,95
  3. Eva Solo kookpan flame rood Gravity 4L -23%
    Eva Solo kookpan flame rood Gravity 4L
    Aanbiedingsprijs € 99,95 Normale prijs € 129,95
  4. Eva Solo kookpan flame rood Gravity 3L -18%
    Eva Solo kookpan flame rood Gravity 3L
    Aanbiedingsprijs € 89,95 Normale prijs € 109,95
  5. Eva Solo pannendeksel XO 14 cm -29%
    Eva Solo pannendeksel XO 14 cm
    Aanbiedingsprijs € 15,00 Normale prijs € 21,00

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vind de beste braadpan

De bakpannen Eva Solo en Eva Trio zijn kookgerei van hoge kwaliteit met een focus op design en functionaliteit. Hier vind je een breed scala aan verschillende koekenpannen, saute pannen en grillpannen van Eva Trio en Eva Solo.

De pannen zijn geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.

Pannenkoeken, sissende roerbakgerechten of gewoon gebakken eieren. Zonder een koekenpan is jouw keuken incompleet. Bij Eva Solo vinden we dat pannen van alle soorten van de hoogste kwaliteit moeten zijn. Dit is tenslotte een essentieel keukengereedschap dat je elke dag gebruikt.

• Selectie pannen van verschillende grootte van 20 cm tot 30 cm.
• Assortiment antikleeflaag en traditionele coatings voor eenvoudig koken.
• Stijlvolle ontwerpen met roestvrijstalen, geverfde en koperen buitenkanten.
• Comfortabele, ergonomische handgrepen gemaakt van roestvrij staal of hout voor gebruiksgemak.

De koekenpan is zo'n onmisbaar hulpmiddel in de keuken dat de kwaliteit ervan voor alles telt. Zonder kwaliteitshulpmiddelen, hoe kun je verwachten dat je kwaliteitsvol voedsel klaarmaakt? Een goede koekenpan is een breed concept - het gaat allemaal om de functies die je nodig hebt terwijl je enthousiast kookt.

Houd je van een klassieke roestvrijstalen pan, of misschien een braadpan met een goede antiaanbaklaag? Je vindt beide - en iets anders daartussenin - in het Eva Trio-assortiment. De gemeenschappelijke kenmerken van de Eva Trio-braadpannen zijn hun hoge kwaliteit en sterke focus op ontwerp en functie. Overweeg welke functies je op prijs stelt in uw kookgerei en kies de juiste koekenpan voor jouw keuken.

Eva Trio Braadpannen

De braadpannen van Eva Trio zijn beschikbaar, zoals eerder vermeld, zowel met als zonder een antiaanbaklaag. Hiermee voorkomt u dat voedsel blijft steken en kun je tegelijkertijd een minimum aan vet gebruiken. Een goede anti-aanbaklaag bespaar je veel werk opruimen na het koken. Slip-Let®, de coating die op de pannen wordt gebruikt, is een geregistreerd handelsmerk van Eva Solo. Bij normaal gebruik heeft een koekenpan van Eva Trio met antiaanbaklaag een verwachte levensduur van ongeveer vier jaar voordat deze verslijt. Uiteraard is Slip-Light® PFOA-vrij.

Lees meer over de Eva Solo-spatels, zodat je de juiste voor jezelf kunt vinden, of het nu gaat om pannenkoeken te draaien of om grote steaks te draaien.

met Eva Solo Nooit meer aanbraden!

Eva Trio-braadpannen worden geleverd als klassieke antikleef- of keramische antiaanbakversies, of volledig zonder antiaanbaklaag. Een braadpan zonder coating vereist een goed geïnformeerde hand, omdat u niet het soort hulp krijgt dat een antikleeflaag biedt. Aan de andere kant zal een klassieke stalen pan niet verslijten.

Het is een tijdloos kookgereedschap. Ondanks de klassieke stalen pan die na het koken meer moet worden schoongemaakt vanwege de oliën en vetten die je nodig hebt om te gebruiken, kun je hem eenvoudig in de vaatwasser laten vallen!

Het voordeel van het kiezen van een koekenpan met klassieke antikleefcoating is dat het veel gemakkelijker is om voedsel te bereiden dat de neiging heeft om te kleven, zoals een omelet of vis. De antikleefcoating heeft een beperkte levensduur en kan bij gebruik op te hoge temperaturen afbranden. Als je echter kiest voor een Eva Trio met een keramische coating, hoef je zich geen zorgen te maken. Deze coating is bestand tegen temperaturen tot 400 ° C, dus het is uitstekend voor het bereiden van voedsel dat hoge temperaturen vereist.

Keramische pannen zijn ook beter voor het milieu zonder antiaanbaklaag! Je hebt misschien gehoord dat keramische pannen langer nodig hebben om warm te worden - dit is gewoon niet waar. De roestvrijstalen keramisch gecoate braadpan van Eva Trio is vakkundig vervaardigd met een aluminium kern. Dit betekent dat de pan snel en gelijkmatig wordt opgewarmd, wat essentieel is voor een gelijkmatige bereiding.

Eva Trio hitte controle

Wil je er absoluut zeker van zijn dat je de temperatuur onder controle hebt terwijl je kookt? Kies de braadpan van het Eva Trio met inductie-warmtebeheersing! Zoals de naam al aangeeft, maakt dit het gemakkelijker om de hitte te beheersen, maar alleen bij het koken op een inductiekookplaat, zoals de naam ook doet vermoeden.

De speciale staallegering van de bodem van de braadpan zorgt ervoor dat de bodem van de pan geen hogere temperaturen dan 230 ° C bereikt. Gewapend met een inductiekookplaat met warmtebeheersing kun je afscheid nemen van verbrand voedsel en die antikleeflaag langer behouden. Heb je vragen of opmerkingen over een van de producten? je bent altijd welkom om contact op te nemen met de klantenservice.

Pannen voor cheff koks en pro's

Onze braadpannen maken koken weer moeiteloos, met een reeks non-stick en traditionele stijlen beschikbaar. Of je nu een geoefende kok bent of gewoon de lol weer in het midweekse kookproces wilt stoppen, onze pannen zijn precies wat je nodig hebt.

Hoogwaardig kookgerei geeft je de vrijheid om nieuwe gerechten te proberen en te koken met nieuwe ingrediënten. Hoe avontuurlijk je ook bent met je keuken, onze pannen zorgen ervoor dat je eten nooit aan de bodem blijft hangen!

Met snelle levering en eenvoudig retourneren, waarom niet jouw keuken in voorraad houden met het volledige assortiment? Koop nu Eva Solo-kookaccessoires en Eva Trio-pannen.

Een Eva Trio pan voor elke schotel

Elke pan voor zijn juiste baan. Het kookgerei van Eva Trio biedt veel mogelijkheden, omdat elk materiaal zijn eigen kenmerken en voordelen heeft. Hier vind je een overzicht van de verschillende panbereiken en materiaalkeuze om je te helpen de pan te vinden die perfect in jouw culinaire universum past. Een Eva Trio-pan is niet alleen een pan. Elk assortiment is gemaakt met het oog op de kleine details, hoogwaardige materialen en goede, functionele oplossingen. De materialen hebben elk hun eigen eigenschappen, dus het is belangrijk om te overwegen welk type pan voor jou geschikt is.

Roestvrij staal. Een robuust en slijtvast materiaal dat ook bestand is tegen hoge temperaturen.

Aluminium. Een gevoelig materiaal dat snel reageert op temperatuurveranderingen. Zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, die ervoor zorgt dat de warmte vanaf de onderkant langs de zijkanten wordt afgevoerd.

Drie lagen. De drielaagse laag is een sandwichconstructie met een aluminium kern omgeven door staal. Een duurzame combinatie voor optimale warmteverdeling.

Gietijzer. Dit geëmailleerde materiaal kan worden gebruikt bij temperaturen tot 400 ° C, dus het is zeer duurzaam en, indrukwekkend, behoudt het de warmte voor een lange tijd.

Koper. Een prachtig geleidend materiaal dat snel reageert op temperatuurveranderingen. Gepolijst roestvrij staal aan de binnenkant en met een aluminium kern. Een drie-eenheid van uitstekende materialen.

Al onze pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. Dat betekent dat je Eva Trio-pannen ook op inductieringen kunt gebruiken.

Klassieke Eva Solo staalpannen

De klassieke Eva Trio-pannen zijn gemaakt van roestvrij staal - een zeer duurzaam en robuust materiaal. De stalen pannen zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn ook bestand tegen voedingszuren, waardoor ze gemakkelijk mooi blijven. Met andere woorden, de stalen pannen van Eva Trio zijn een goede keuze voor dagelijks gebruik. Daarom kiezen zoveel Denen ervoor om hun kasten te vullen met kookgerei van Eva Trio. De Eva-pan is een moderne designklassieker, mengvorm en functie. Met andere woorden, wat je krijgt is meer dan een zeer praktische pan - het is ook een stukje tijdloos ontwerp.

Suggesties voor gerechten bereid in roestvrijstalen pannen: ragouts, soepen, pasta's, aardappelen en groenten.

Eva Solo Dura Line pan

Naast de stalen pannen bevat het pannenassortiment van Eva Trio ook aluminium pannen zoals het Dura Line-assortiment. Dura Line-pannen zijn ideaal voor mensen die een goede warmteverdeling, snelle reactie op temperatuurveranderingen en, niet het minst, een effectieve antiaanbaklaag waarderen. De coating is een voordeel bij het koken van voedsel dat kan verbranden; tegelijkertijd hoef je geen grote hoeveelheden vet te gebruiken. De coating is natuurlijk PFOA-vrij. De handgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat ze tijdens het koken koel blijven.

Suggesties voor gerechten bereid in aluminium kookgerei: pap, omeletten, risotto's en vis.

Eva Solo White Line potten en pannen

De White Line-reeks is voor diegenen die genieten van het zien van een mooie witte pan - die bovendien wit blijft, zelfs als het eten sterke kleuren bevat. White Line-pannen zijn niet alleen mooi; ze zijn ook extreem duurzaam en robuust. De aluminium pannen hebben een witte keramische coating aan de binnenkant en een roestvrijstalen rand om de pan te beschermen. Dit pannenassortiment is ook geweldig voor het koken van dingen met een neiging om op te branden, zoals pap of vis.

Eva Solo Nordic Kitchen

Nordic Kitchen-pannen kunnen zowel in de oven als op de kookplaat worden gebruikt. De pannen - met hun eigen deksels - zijn gemakkelijk te hanteren, omdat aluminium een licht materiaal is. Nordic Kitchen is ideaal voor het maken van soepen, het koken van groenten of het stoven van vlees. Nordic Kitchen is een nieuw assortiment van Eva Solo - zie hier het hele assortiment - inclusief alles voor de tafel, keuken en fornuis.

Eva Trio Multi Pannen

Je vindt een combinatie van Eva Trio-aluminium en roestvrijstalen pannen in het Multi pan-assortiment. Alle pannen in dit assortiment zijn gemaakt van een drielaagse combinatie, met een aluminium kern omhuld met roestvrij staal. De sandwichconstructie van zijkanten en bodems is duurzaam en optimaliseert de warmteverdeling. De materialen werken samen, dus je pannen zijn geweldig om zowel te koken als te braden. De Multi-pannen van Eva Trio zijn verkrijgbaar met en zonder anti-aanbaklaag. Daarnaast is deze stevige pan uitgerust met extra zware stalen handgrepen die tijdens het koken niet te heet worden.

Suggesties voor gerechten bereid in drie lagen kookgerei: stoofschotels, rijstpudding, sauzen, pasta, aardappelen en groenten.

Eva Solo Gietijzer gaat nooit uit de mode

Ben je van de oude manieren, of heb je gewoon een voorliefde voor dingen die nooit uit de mode raken? De gietijzeren pannen van Eva Trio zijn de belichaming van kookgerei dat zijn kwaliteit, design en vooral warmte behoudt. Het gietijzeren assortiment is geëmailleerd en bestand tegen temperaturen tot 400 ° C. Als gevolg hiervan bevat het kookgerei ongelooflijk robuuste pannen en potten die de warmte lang vasthouden en gelijkmatig verdelen. Een gietijzeren Eva Trio-pan is ook een kwaliteits-pan die gemakkelijk te hanteren is, omdat deze is gemaakt van lichtgewicht gietijzer.

Suggesties voor gerechten bereid in gietijzer: stoofschotels, sudderen gerechten, gebraad (langzaam roosteren) en brood bakken.

Eva Solo Koper- 3 in een functionaliteit

De koperen pannen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze hebben absoluut unieke roost- en kookeigenschappen die ze uitstekend maken voor sauzen en andere delicate gerechten. Eva Trio koperen pannen hebben ook een sandwichstructuur voor geoptimaliseerde warmtegeleidbaarheid en reactietijd. Een koperen pan van Eva Trio geeft je volledige controle over het koken, deels omdat koper snel reageert op temperatuurveranderingen.

Suggesties voor gerechten bereid in koperen kookgerei: sudder gerechten, sauzen, soepen, flambéing en sautéing.

Eva Solo Sauteer pan

Een sauteerpan is een kruising tussen een steelpan en een braadpan - een braadpan met extra hoge zijkanten. Dat is de reden waarom een braad pan het gemakkelijk maakt om het voedsel goed te roeren terwijl je het kookt, net als in een pan. Het is precies deze functie die achter de naam van de pan staat. Sauter betekent springen of dansen in het Frans, dat is wat je het eten kunt laten doen zonder over de rand te morsen.

Het grote braadoppervlak, dat vergelijkbaar is met een gewone braadpan, stelt je in staat om grote stukken vlees en groenten bruin te bakken. Tegelijkertijd kun je, vanwege de hoge randen, veel bouillon, wijn of andere vloeistoffen toevoegen aan jouw gerecht. De diameter van de sauteerpannen van Eva Trio komt overeen met de maten van de andere pannen. Dus als je al een deksel van 24 cm hebt, kun je het ook op je nieuwe Eva Trio-sauteerpan gebruiken. Vergeet niet dat deksels afzonderlijk worden verkocht.

Vind je favoriete Eva Trio sauteerpan

De sauteerpannen van Eva Trio zijn verkrijgbaar met en zonder antiaanbaklaag. De coating maakt het mogelijk om te braden met weinig of geen olie terwijl het toch voorkomt dat het voedsel op de pan verbrandt. Het maakt het ook gemakkelijker om de pan na gebruik schoon te maken. Je kunt kiezen uit verschillende bereiken, die allemaal hun specifieke voordelen hebben. De stevige roestvrijstalen pan is geschikt voor dagelijks gebruik, omdat hij robuust is en gemakkelijk in gebruik. De elegante koperen pan, met zijn sublieme warmtegeleidende en regelgevende eigenschappen, is ideaal voor iets meer avontuurlijke culinaire experimenten. De rustieke, 'trouwe' gietijzeren sautépan is bestand tegen temperaturen tot 400 ° C en houdt de warmte goed vast voor een langere periode. Dit maakt het ideaal voor sudderen en brood maken.

Sauté-pannen van Eva Trio en Eva Solo zijn ideaal keukengereedschap. Je kunt verschillende stappen van het recept samenbrengen in één stuk kookgerei - voor frituren, stoven en stoven. Alleen je verbeelding bepaalt de limiet voor wat je kunt doen met een sautepan. Lees meer op deze pagina over het serveren van lepels en spatels om uw nieuwe sautepan aan te vullen.

Pannen

Voor veel Denen zijn de Eva Solo en Eva Trio steelpannen de belichaming van hoe een steelpan eruit zou moeten zien. De verscheidenheid aan pannen in verschillende maten, materialen en ontwerpen betekent dat je altijd de perfecte pan voor de juiste taak kunt vinden, of het nu gaat om het koken van een ei of het maken van de perfecte saus voor jouw maaltijd. Alle Eva Solo- en Eva Trio-pannen kunnen op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductiekookplaten.

Steelpannen zijn geweldig voor veel verschillende kookdoeleinden. Het is precies hun veelzijdigheid die ze bijna onmisbaar maakt - plus ze zijn de meest economische oplossing voor het verwarmen van kleine hoeveelheden.

De Eva Solo sauspan een pan voor elk moment van de dag

Een steelpan kan op elk moment van de dag worden gebruikt, vanaf de vroege ochtend, wanneer je snel een goede ouderwetse kom pap kunt maken. Het is een gezonder alternatief voor veel andere ontbijtproducten en rijker aan vezels. Dus geef je maag iets om vanaf de ochtend mee te werken. Giet gewoon een deel haver en twee delen water in de pan, warm het op onder regelmatig roeren en breng op smaak met zout. Het is bijna net zo snel als het gieten van cornflakes uit de zak. Je kunt ook een zacht gekookt ei als ontbijt gebruiken of iets nodig hebben om water aan de kook te brengen als u geen waterkoker bij de hand heeft. Voor de lunch kun je ook snel een paar eieren koken om bij je eten te passen - perfect voor broodjes.

Als u wilt bakken, is de pan ook geweldig voor het opwarmen van melk en het oplossen van de gist wanneer de melk op de juiste temperatuur is. Het is gemakkelijk, snel en handig.

Eindelijk, we komen eten. Hier komt de veelzijdigheid van de steelpan echt tot zijn recht. Je kunt het gebruiken voor alles, van het maken van een saus tot het koken van je hele maaltijd als je alleen eet. En tussen de maaltijden kunt u het gebruiken voor alles wat u bedenkt - in elke maat van een steelpan.

Sauspannen in veel materialen

De klassieke steelpan van roestvrij staal kan voor vrijwel alles worden gebruikt. Het materiaal geleidt snel en efficiënt warmte naar wat u in de pan hebt gedaan en maakt het ook gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Het is ook vaatwasserbestendig als je niet wilt afwassen.
De gietijzeren pan houdt de warmte extra goed vast. Dit maakt het geschikt voor gerechten die een tijdje moeten sudderen of gerechten die een stabiele en stabiele warmte nodig hebben.

De koperen pan geeft je de volledige controle over de hitte: hij warmt snel op en koelt ook snel af als je hem van de kookplaat haalt. Dit maakt het bijzonder geschikt voor sauzen en gerechten waar een precieze temperatuurregeling belangrijk is.

Eva Solo sauspannen voor elke temperaturen

Alle Eva Solo- en Eva Trio-pannen kunnen op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductiekookplaten. Dit maakt ze een toekomstbestendige investering, omdat je ze kunt gebruiken met elke soort oven.

Dus met de Eva Trio- en Eva Solo-pannen hebt u altijd de juiste oplossing - en zo is het al generaties lang.

Eva Solo