Eva Solo messen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo mesblokken

Het is om twee redenen goed om je messen in een messenblok te houden - je messen zijn altijd bij de hand en ze blijven langer scherp. Als messen in een lade worden bewaard, komen de snijranden in contact met andere messen, wat resulteert in kleine onregelmatigheden waardoor de Eva Solo messen steeds botter worden. Als je jouw messen daarentegen in een standaard houdt, worden ze uit elkaar gehouden en blijven de messen daarom langer scherp dan wanneer ze in een lade worden bewaard.

Niet alleen voor messen

Als je iets anders dan messen in je messenblok wilt bewaren, zul je merken dat de smalle sleuven van veel messenblokken niet meer ruimte bieden dan een mes. In ons gehoekte messenblok worden de messen gescheiden door een flexibel inklapbaar plastic inzetstuk dat perfect is voor het vasthouden van messen, maar ook andere gebruiksvoorwerpen zoals een schaar, keukenpincet of een hoonstaal.

Decoratief element in de keuken

Messenblokken en standaards hoeven niet puur praktisch te zijn, maar kunnen ook een mooi en decoratief element aan jouw keuken toevoegen. Bekijk bijvoorbeeld ons Noordse keukenmesblok, dat is ontworpen als een boomstronk met een rauwe en elegante uitstraling. De gleuven voor de messen gaan recht door de standaard, waardoor wordt voorkomen dat broodkruimels enz. Zich verzamelen aan de onderkant.

Eva Solo