Eva Solo karaffen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo karaffen voor warme en koude dranken

Karaffen zijn een stijlvolle snelkoppeling voor het serveren van warme of koude dranken. Een wijnkaraf is ook gunstig voor de smaak van de wijn, maar voegt ook een stijlvolle toets toe. Karaffen voor water zijn handig in de koelkast, als je dorst hebt, of voor sap of hartelijk op een verjaardagstafel. Je kunt zelfs warme dranken zoals cacao of koffie van Eva Solo-karaffen serveren. De toepassingen zijn talrijk, dus het is gewoon een kwestie van kiezen voor de optie om aan jouw behoeften te voldoen.

Smorsvrije porties door het anti mors systeem

De Eva Solo-druipvrije karaf is uiterst praktisch dankzij de uitgietlip van roestvrij staal en siliconenrubber. De gepatenteerde gietlip vangt elke druppel op en zorgt ervoor dat de inhoud in jouw glas terechtkomt - niet op het tafelkleed. De karaf is daarom volledig druppelvrij. De gepatenteerde uitgietring fungeert als een praktisch inzetstuk om druppels op het tafellaken te voorkomen. Het is gemakkelijk te verwijderen en is vaatwasmachinebestendig. Het slimme fliptop-deksel wordt automatisch geopend wanneer je giet en zorgt ervoor dat ijsblokjes en limoenschijfjes enz. In de karaf blijven. Het fliptop-deksel is gemaakt van roestvrij staal en siliconenrubber. Net als de karaf is het vaatwasmachinebestendig.

Eva Solo karaffen voor elke tafel

De Eva Solo-koelkastkaraf is gemaakt van borosilicaatglas dat bestand is tegen zowel warme als koude vloeistoffen. De koelkastkan is dus even geschikt voor het serveren van warme chocolademelk of het maken van ijsthee als ook voor vele andere toepassingen. Het Eva Trio-assortiment bevat ook tumblers die geschikt zijn voor warme en koude items - vind ze hier.

De karaf past op de meeste koelkastdeuren en neemt heel weinig ruimte in in wat vaak een zeer volle koelkast is. De koelkastkan is verkrijgbaar in een neopreen of neopreen gaasafdekking. Het deksel houdt de temperatuur van de dranken vast - koud of heet. Zowel de neopreen als de gaasovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke goed gedekte tafel of gewoon er goed uitzien in de keuken. De hoes is machinewasbaar op 30 ° C in een fijne wascyclus.

Eva Solo

Eva Solo wijnkaraffen

Een mooie wijnkaraf maakt het serveren van witte wijn of rode wijn veel leuker. In plaats van een wijnkist op tafel te leggen, kun je de wijn elegant uit een karaf serveren en een heel andere sfeer rondom de eettafel creëren. Een ander voordeel is dat een wijnkaraf de aroma's, smaken en geur van de wijn versterkt.

Wijnkaraffen zijn populair bij mensen die een gemakkelijke manier willen om een goede wijn nog aangenamer te maken. Elegant en functioneel, wijnkaraffen zijn een onmisbaar item voor wijnliefhebbers. Je hoeft geen kenner te zijn om de voordelen van wijnkaraffen te ervaren.

Mond-geblazen gedecanteerde kanalen

Een decanterende karaf voor het beluchten van wijn is een goede investering. Elk glas wijn smaakt beter, en het zal elke gelegenheid maken om wijn te serveren die net iets eleganter en specialer is.

Eva Solo's glaswijnkaraffen zijn prachtig ontworpen en mondgeblazen. De roestvrijstalen en plastic details die de heerlijke karaf aanvullen en extra functionaliteit toevoegen, zijn ontworpen om te harmoniseren met de karaf als geheel. Het resultaat is een stijlvolle karaf die zowel praktisch als ergonomisch is. Door de stabiele greep rond de nek kan de karaf gemakkelijk worden uitgegoten, zelfs wanneer deze vol is.

Je kunt Eva Solo-wijnkaraffen gebruiken om te beluchten en witte of rode wijn te serveren. Gebruik voor witte wijn het bijgeleverde koelelement om de wijn enkele uren op de juiste temperatuur te houden. Eva Solo wijnkaraffen hebben een capaciteit van 75 cl, wat overeenkomt met een fles wijn.

Geïntegreerde funnel voor effectieve aeratie

Het kan enige tijd duren om wijn te laten ademen. Veel mensen waarderen het beluchtingsritueel, maar net zoals velen er de voorkeur aan geven het proces zo snel mogelijk af te ronden.

De wijnkaraffen van Eva Solo hebben een geïntegreerde trechter met veel kleine perforaties die zorgen voor veel zuurstofvoorziening wanneer de wijn door de gaten stroomt. De beluchting is zacht om overmatige blootstelling aan de zuurstof te voorkomen. Om de wijn in de karaf te beluchten, hoef je alleen maar de wijn rechtstreeks uit de fles in de karaf te gieten.

De in de karaf geïntegreerde trechter helpt ook eventuele sedimentatie van bepaalde rode wijnen te scheiden. Dit grote voordeel is moeilijk te bereiken met andere soorten wijnkaraf of handmatige decantatie.

Waarom moet je rode wijn laten ademen?

Rode wijn profiteert bijna altijd van belucht worden voor het opdienen. Het verschil tussen een beluchte en niet-koolzuurhoudende wijn is merkbaar, zelfs voor een beginneling. Decantatie zorgt ervoor dat de wijn in contact komt met zuurstof, waardoor meer aroma vrijkomt en de smaak zachter wordt. De voordelen van beluchting kunnen echter variëren, afhankelijk van de aard van de wijn. Wijn is natuurlijk geen exacte wetenschap; wat echt telt, is persoonlijke voorkeur.

Voor witte wijnen heeft decanteren niet hetzelfde effect. Het is echter een goed idee om wat van de meer exclusieve wijnen te beluchten wat er echt speciaal aan is. Voor witte wijn is het belangrijker om het op de juiste temperatuur te houden. Een Eva Solo-wijnkaraf voor witte wijn met een koelelement laat je dit doen, zelfs als het warm is aan de eettafel of op het balkon. Je kunt het koelelement veilig in de vriezer bewaren, zodat het in een oogwenk gereed is voor actie.

Eva Solo