Eva Solo drinkglazen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo drinkglazen voor de tafel

De Eva Solo-drinkglazen zijn een klassiek onderdeel van uw tafelomgeving - voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid. Als u wilt dat uw bekers elke tafelstand aanpassen, van rustiek tot elegant, is de Eva Solo-beker een goede keuze. Het assortiment omvat een aantal glaswerkseries, elk met zijn eigen kenmerken en kenmerken. De drinkglazen Eva Solo en Eva Trio bieden ontelbare mogelijkheden om te serveren - van verfrissend ijswater tot dampende koffie.

Eva solo drinkglazen voor warme en koude dranken

De klassieke Eva Solo-tumbler is gemaakt van gehard glas, dat veel sterker is dan gewoon glas. Gehard glas is vier tot vijf keer sterker dan ander glas. Als er echter een ongeluk gebeurt en het glas breekt, zal het geharde glas in kleine, onschadelijke stukken afbrokkelen - in tegenstelling tot gewoon glas dat in scherven breekt.

Het voordeel van het kiezen van Eva Solo gehardglazen tumblers is dat dit bereik hoge of lage temperaturen kan verdragen en lang niet zo gevoelig is voor hoge temperaturen als ander, niet-gehard glas. Ons assortiment tuimelaars en gefacetteerd glaswerk kan dus worden gebruikt voor vloeistoffen die zo heet zijn als 130C °, waardoor u veel opties heeft. Als u Eva Solo-glazen van gehard glas kiest, kunt u koude frisdranken, warme koffie of cacao op tafel zetten zonder rekening te hoeven houden met verschillende kopjes, mokken of glazen bij het zetten van de tafel. Je kunt zelfs muesli serveren aan de brunchtafel of een ijsdessert op een feestje zonder je zorgen te hoeven maken of het glas bestand is tegen het harde oppervlak en de scherpe rand van de lepel. Je verbeeldingskracht is de enige limiet! De verschillende glasbereiken zijn verkrijgbaar als kleine en grote bekers.

Op deze pagina vind je ook alles wat je hartje begeert als het gaat om tafelinstellingen - je vindt van alles, van borden en bestek tot portie-accessoires. Hier vindt u alles voor de eettafel.

Eva Solo drinkglazen met een elegante afwerking

Behalve dat het heel praktisch is, heeft elk assortiment Eva Solo-glaswerk zijn eigen onderscheidende kenmerken om stijl en karakter aan uw tafel toe te voegen. Het elegante glas met lichtreflecterende facetten is een aanvulling op elke tafelomgeving. Gebruik het dagelijks met de rest van je dagelijkse servies of zet de tafel met deze prachtige bril op voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Vergeet niet dat dit stijlvolle glas is gemaakt van gehard glas, zodat het bestand is tegen zowel koude als warme dranken. Ontworpen voor een breed scala van toepassingen, het glas is even geschikt voor het serveren van water, koffie, sap, thee of smoothies. Als je een maaltijd plant met een whisky en frisdrank of een drankje, zal dit glas ook geweldig werk leveren. De prachtige facetten maken het serveren van een kleurrijke cocktail nog mooier. Specifiek op zoek naar een glas frisdrank? Deze pagina heeft alles van glazen van schnaps tot Martini-brillen.

Bent u ook gevallen voor de iconische glooiende rand van Eva Solo wijnglazen? Maak je collectie af met onze droogtrommel, die dezelfde elegante, gebogen drinkrand heeft. Combineer deze schuine randen om een stijlvolle, schone en eigentijdse look te creëren voor uw tafelinstellingen. Bekijk de prachtige Eva Solo-wijnglazen en vind je favoriet.