Eva Solo Drink- en thermosflessen voor onderweg

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo drinkflessen

Met de iconische drinkfles van Eva Solo ziet uw water er ook aantrekkelijk uit, of u nu onderweg bent of wilt zorgen dat u overdag meer water drinkt. De herbruikbare waterfles is gemaakt van BPA-vrij plastic, dus het is licht en stevig. De drinkfles is verkrijgbaar in twee praktische maten, 0,5 liter en 0,7 liter, afhankelijk van uw behoeften.

Water is van levensbelang voor alle levende wezens op aarde. Zonder water zou er helemaal geen leven op onze planeet zijn geweest. Dus we zouden water meer moeten waarderen, en veel meer aandacht moeten besteden aan het water dat we drinken.

En jouw water trekt zeker de aandacht als je kiest voor een van de prachtige MyFlavour-drinkflessen van Eva Solo. Het slanke, nogal iconische ontwerp van de handige riem met verschillende kleurenopties trekt de aandacht, of je nu water drinkt of op tafel ligt.

Definieer je style met de Eva Solo drinkflessen

Tegelijkertijd geeft het signalen aan de mensen om je heen dat je jouw water met respect behandelt en het heel aantrekkelijk maakt. De gekleurde riem voegt persoonlijkheid toe aan de waterfles, die anders vrij minimalistisch en neutraal is in zijn ontwerp. Het maakt het van jou en van niemand anders. De riem, de metallic grijze schroefdop en de kristalheldere fles worden elegant gecombineerd om het ontwerp af te maken en u uw stijl te laten zien.

My Flavour drinkfles

Voeg een decoratieve smaak toe aan uw water met de MyFlavour-drinkfles. De fles heeft een verwijderbare spies voor aromatische smaakstoffen zoals citroen, munt of komkommer. The sky is the limit. De MyFlavour-drinkfles heeft een praktische draagriem, zodat u hem gemakkelijk in uw tas kunt bewaren voor werk of vrije tijd. Het is volledig waterdicht, kan keer op keer worden bijgevuld en heeft daarom geen invloed op het milieu.

Lichtgewicht, Praktisch en robuust

Dankzij de materiaalkeuze hoef je niet extra voorzichtig te zijn met uw waterfles, want deze is niet gemaakt van glas, maar praktisch, robuust, vrij van bisfenol-A en andere schadelijke stoffen. Dit maakt de waterfles ook zo licht dat hij niet als een last voelt om hem onderweg mee te nemen.

Het is gemakkelijk om het overal mee naar toe te nemen: vul het gewoon, schroef de dop erop, stop hem in je rugzak, handtas of achterzak - en klaar! Het is net zo eenvoudig, of je nu een stevige wandeling of jogging wilt maken, wilt trainen in de sportschool, op het werk of elke dag wilt reizen.

De MyFlavour-drinkfles kan het allemaal aan - zelfs de kleine of grote stoten die in het leven gebeuren. Het zal alles weerstaan.

Eva Solo To Go Cup

Je kunt de praktische thermo To Go Cup overal mee naar toe nemen. Het deksel is eenvoudig te openen en te sluiten als je onderweg bent dankzij het functionele openklapbare deksel dat eenvoudig met één hand te bedienen is. Vul de To Go Cup met koffie of een andere drank - de superisolerende dubbele vacuümwanden houden dranken perfect warm of koud. Met zijn praktische siliconen draagriem is de fles gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd iets bij je hebt om te drinken.

Eva Solo To Go Cup Urban

Het deksel is eenvoudig te openen en te sluiten als je onderweg bent dankzij het functionele openklapbare deksel dat eenvoudig met één hand te bedienen is.

Vul de Urban To Go Cup met koffie of andere dranken - de superisolerende dubbele vacuümwanden houden dranken perfect warm of koud.

Blijf gehydratheerd in style

Het is belangrijk om onze vochtbalans gedurende de dag te handhaven. Als we te weinig drinken, kunnen we ons gemakkelijk neerslachtig gaan voelen. Dit kan snel onze efficiëntie en cognitieve functie beïnvloeden. Dus als u uw lichaam en geest scherp wilt houden gedurende een lange werkdag of een druk weekend, is het belangrijk om gehydrateerd te blijven.

Water is de meest neutrale en gemakkelijkste vloeistof om in te nemen. Het heeft nul calorieën en geen onverwachte bijwerkingen - en het is goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen.
Dus vul je Eva Solo-drinkfles bij en blijf de hele dag in tiptopvorm.

Eva Solo drinkflessen