Eva Solo Barbecue & accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eva Solo Barbecue's & accessoires

Een Eva Solo  gasgrill verwijdert hinderlijke verlichting uit de vergelijking van al fresco koken. Zet gewoon het gas aan en ga aan de slag. Perfect op een dag dat je snel moet koken. Terwijl het eten wordt bereid, kun je ook genieten van het prachtige esthetische ontwerp dat zowel de klassieke Eva Solo-gasgrill die zich duidelijk onderscheidt van alle andere gasgrills op de markt.

Een barbecue is het toppunt van Deense zomers. Wat is er mooier dan het koken buiten te kunnen verplaatsen? Dan kunnen jij, jouw familie en gasten allemaal genieten van het goede weer en het heerlijke aroma van lekker gegrild voedsel.

Maar voor velen zijn barbecues behoorlijk tijdrovend, omdat de grill moet worden aangestoken en u moet wachten tot de vlammen afnemen en de kolen de juiste temperatuur bereiken.

En het wordt vaak bemoeilijkt door de zomerwind, waardoor het moeilijk is om de kolen aan te steken - en als het ook fris is, kunnen de kooktijden eruit springen. En dan is er het gedoe om tijdens het koken de juiste temperatuur boven de kolen te houden en meer kool toe te voegen wanneer dat nodig is.

Krijg een grip op grilling met een gasgril!

Al deze problemen worden vermeden met een gasgrill. De grill is op de juiste temperatuur zodra je het gas inschakelt. Tegelijkertijd kunt je de warmte eenvoudig aanpassen door het gas omhoog of omlaag te draaien en de hitte constant te houden op de temperatuur die je hebt ingesteld. Ten slotte vermijd je het eten vies te maken, omdat je geen nieuwe kolen in het midden van het koken hoeft toe te voegen.

Kortom, de gasgrill neemt al het gedoe van barbecueën over, zonder af te doen aan de charme van het bereiden van voedsel buiten en de bereidheid om zich rond de grill te verzamelen. De manier van koken krijgt des te meer karakter wanneer je een goede kachel voorzit - in feite, het type fornuis dat de meeste koks prefereren: een fornuis dat op gas loopt.

Je haalt er je geld uit

Een van de grootste verschillen tussen een steenkool- en een gasbarbecue is de kosten. Maar je zult het prijsverschil vroeg of laat terugverdienen, omdat gas aanzienlijk zuiniger is in het koken.

Tegelijkertijd is een gasgrill veel veiliger - alleen al omdat je de gevaren van het branden van kolen vermijdt. Elk jaar raken veel mensen gewond door dit te doen omdat ze verlichtingsvloeistof gebruiken om de kolen op de barbecue te ontsteken, of ze verbranden zichzelf wanneer ze de kolen van de grillstarter in de barbecue gieten.

Het enige waar je op moet letten bij een gasbarbecue is controleren of de gasleiding intact is en niet is gaan barsten vanwege zonlicht of hitte. Zolang je de gaspijp regelmatig controleert, houd jouw gasbarbecue dan vrij van vettige resten en toon jouw gasbarbecue hetzelfde respect als je voor jouw keukenoven, je kunt veilig en efficiënt koken met jouw voedsel.

Een beeldhoudwerk voor jouw tuin

Het ontwerp is een ander groot verschil tussen Eva Solo-gasbarbecues en andere gasbarbecues op de markt. Met een Eva Solo-gasbarbecue krijgt je niet alleen een gasbarbecue. Nee, je krijgt een mooie nieuwe sculptuur voor je tuin! Het laat jouw buren en gasten zien dat u begrijpt hoe u de beste esthetische setting voor jouw keuken kunt creëren.

Eva Solo houtskool barbecue

De houtskoolgrill is de juiste keuze voor de barbecueliefhebber die graag de echte grillervaring en de klassieke barbecuesmaak wil hebben. Onze praktische en stijlvolle klassieke houtskoolgrill helpt je de kunst van het grillen naar een hoger niveau te tillen. Zie onze houtskoolgrills voor tafels en terrassen hier. Het gaat allemaal om een eenvoudig, elegant ontwerp met de beste praktische functies.

Verkiest je steenkool tot gas? Het duurt langer om vlees, vis en groenten te koken, maar als je graag het koken de tijd wilt laten nemen, is dit echt de enige keuze. Functionaliteit ontmoet stijlvol design en een klassieke houtskoolgrill van Eva Solo is net zo indrukwekkend om naar te kijken als een hulpmiddel voor het maken van heerlijke maaltijden.

Standaard houtskoolbarbecueën doormiddel van een elegant design

De Eva Solo-reeks houtskoolgrills omvat tafelroosters en uitvoeringen die op de vloer of op het balkon kunnen worden gebruikt. Het ontwerp straalt strakke lijnen en praktisch uit. Ontwerp en gebruik gaan hand in hand met deze tafel- en vloerroosters.

De Eva Solo-tafelgrill is ideaal om kleine gerechten direct op tafel te bereiden, bijvoorbeeld tapas voor twee. Dit model is ook ideaal om naar het park of het strand te brengen. Aan de onderkant is er een porseleinen emmer met een handvat. De emmer bevat een standaard, grillehandvat en rooster. De standaard maakt de grill stabiel op alle oppervlakken. Onze tafelgrill is ontworpen voor flexibel gebruik in allerlei omgevingen.

De Eva Solo-houtskoolgrill, ontworpen voor plaatsing op de vloer of patio, is verkrijgbaar in twee maten, met een diameter van 49 of 59 cm. Ze hebben een eenvoudig maar exclusief ontwerp met een aluminium afwerking en ze dienen als eenvoudige en efficiënte grills voor alle soorten vlees, vis en groenten. Dit elegante model heeft een bredere top voor de houtskool en het rooster. Een slimme inzamelingsinzet maakt het schoonmaken een fluitje van een cent.

Houtskoolgrill de enige keuze voor veel mensen

De houtskoolgrill is de natuurlijke keuze voor liefhebbers van barbecues. Barbecue-liefhebbers waarderen vooral drie dingen. De eerste is het aroma. Er is iets speciaals aan de geur van brandende houtskool.

De tweede is de smaak. De verdamping van vet en vleessappen in de gloeiende kolen creëert een kenmerkende barbecuesmaak die moeilijk te bereiken is met gebotteld gas.

De derde is de temperatuur. Het is mogelijk om beduidend hogere temperaturen te bereiken met een houtskoolgrill dan een gasgrill, en dat is van belang voor de meer bekwame grillers.

De taak van een grill is om warmte te leveren, en Eva Solo houtskoolgrills kunnen ook worden gebruikt als een vuurpot op koude avonden in de tuin of op het balkon. Een gezellig vuur kan de zomeravonden warmte geven, zodat ze iets langer meegaan.

De vloerroosters hebben een elegant deksel dat gemakkelijk aan de bovenkant past. Het deksel kan worden gebruikt als een handig en decoratief bijzettafeltje op het balkon of in de serre.

Eva Solo tafelgrill

Verzamel rond de Eva Solo tafelgrill, zodat iedereen kan meedoen met het grillen van het eten!

De buitenkant van de tafelgrill is gemaakt van porselein. Het rooster en het inzetstuk dat de gloeiende kolen vasthoudt, zijn gemaakt van roestvrij staal. Voorafgaand aan het aansteken, kan de grill worden opgetild door de stalen handgreep. Wanneer het heet is, staat het veilig op zijn onderzetter.

Na gebruik kunnen de kom, het inzetstuk en het rooster in de vaatwasser worden gedaan. En wanneer het niet wordt gebruikt voor barbecuen, kan je de porseleinen kom van de grill gebruiken zonder de stalen inzet als slakom.

Intsructies

Plaats de standaard in de porseleinen kom. Plaats het plaatvormige schild in de standaard en plaats het koleninzetstuk en het rooster op zijn plaats. Het hitteschild vermindert de hoeveelheid warmte die van het rooster naar de tafel stroomt. Als het scherm niet correct is gepositioneerd, kunnen warmtegevoelige oppervlakken, bijvoorbeeld een plastic tuintafel, permanent worden beschadigd.

Tafelgrill

Accesoires en andere grills

De grill zelf is slechts een onderdeel van het koken. Het gebruik van ergonomische, praktische accessoires is ook erg belangrijk. Je vindt jouw accessoires voor houtskoolgrills, inclusief een complete barbecueset, op deze pagina.

Je kunt ook een gasgrill toevoegen voor gelegenheden wanneer je niet zoveel tijd hebt om te koken. Net als de houtskoolgrills van Eva Solo, doen we geen concessies als het gaat om het ontwerp en de functie van onze gasgrills.

Eva Solo