Decor Walther Mikado

Ontdek de wereld van Decor Walther's badkamerserie Mikado.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Decor Walther Mikado

De Decor Walther Mikado serie (in het kort MK) biedt u alles wat u in uw badkamer wenst. Deze serie behoort door zijn zeer minimalistische uitstraling en kwalitatieve touch en feel tot de bestsellers van Decor Walther in Nederland. De serie is in 2012 geïntroduceerd en sinds die tijd alléén maar uitgebreid in producten en kleuren. Tot de beste uitvoeringen behoren de chroom en roestvrijstalen productseries maar ook wit mat, goud, rosé goud en zeker op dit moment zwart mat tot de mogelijkheden. Als spannende nieuwkomer komt de kleur messing weer helemaal terug.

Met de serie Mikado-badkameraccessoires van Decor Walther zet je je badkamerontwerp om tot hoogwaardige chroomaccessoires. Van de toiletborstel tot de handdoekstang en de -houder tot de toiletrolhouder, alle Mikado accessoires voor de badkamer zijn zorgvuldig vervaardigd, betrouwbaar en duurzaam in vorm en functie. Ronde vormen en elegante verchroomde oppervlakken kenmerken het aantrekkelijke ontwerp van de serie. Selecteer nu favoriete items en koop goedkoop bij 5cc. 

Top 3 bestsellers van Decor Walther Mikado:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Decor Walther Mikado op een rij:
  • 100% duurzaam en stootvast.
  • eeuwig ontwerp.
  • opvallend door de glimmende materialen. 
  • Een collectie waarbij elk product op elkaar aansluit.
  • betrouwbaar op langer termijn.

Decor Walther Mikado zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Decor Walther Mikado zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Decor Walther Mikado dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.