Decor Walther make-up spiegels

Ontdek de wereld van luxe cosmeticaspiegels van Decor Walther.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Decor Walther make-up spiegel Just look SR mat zwart 5x
    Speciale prijs € 136,50 Normale prijs € 273,00
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uitgebreide collectie make-up spiegels van Decor Walther

Decor Walther heeft een zeer uitgebreide collectie design make-up spiegels in het assortiment. Het zijn stuk voor stuk eye-catchers van hoogwaardige kwaliteit! Hoe uw badkamer er ook uit ziet, met een make-up spiegel van Decor Walther wordt uw badkamer zeker opgewaardeerd.

Vrijstaande spiegels vs. hangende make-up spiegels

Kiest u voor een vrijstaande spiegel die u eenvoudig los kunt plaatsen op een badkamermeubel en eenvoudig kunt verplaatsen? Of kiest u voor een wandmodel? Kiest u voor montage aan de wand, dan wil dat niet noodzakelijk zeggen dat er geen bewegingsvrijheid is; de meeste make-up spiegels zijn zwenkbaar en/of draaibaar, zodat u de spiegel op de gewenste manier naar u toe kunt bewegen.  

Make-up spiegels met LED verlichting

Een groot deel van de spiegels is uitgerust met geïntegreerde LED verlichting. Dit zorgt voor een beter contrast en is rustiger voor uw ogen. Ze zijn meestal voorzien van een aan- / uitschakelaar op de achterzijde van het frame. Echter de nieuwe modellen beschikken over een (semi-) automatische aanschakeling door een simpele aanraking van het spiegelglas (de zgn. "touch functie") of middels een bewegingssensor. Daarnaast beschikken de meeste modellen over een automatische uitschakeling (na 10 minuten).

Instelbare verlichtingsniveau

Decor Walther ontwikkelt zich als marktleider naar een steeds hoger niveau qua design en functionaliteit. Een voorbeeld hiervan is de introductie van een instelbaar lichtniveau (de zgn. "touch dimmer"). Zo kan met aanraking het lichtniveau ingesteld naar 3 niveau, te weten: daglicht, naturel licht of warm licht.

Cosmeticaspiegels met bewegingssensor

Met de productserie "Just Look" introduceert Decor Walther een nieuwe dimensie aan het grote assortiment make-up spiegels met LED verlichting, namelijk: de bewegingssensor. Hierbij gaat de verlichting aan als u zich voor de spiegel begeeft en gaat automatisch weer uit na 15 seconden als er geen beweging meer waarneembaar is voor de spiegel. Gemak dient de mens!

Make-up spiegel met verlichting op batterij of op stroom

De wandmodellen van de make-up spiegels kunnen op 3 manieren worden gevoed:

  1. Door batterij(en)
  2. Door directe aansluiting op het elektriciteitsnet
  3. Middels een stroomkabel met stekker (240 V.)

Sommige modellen kunnen zowel direct op het elektriciteitsnet worden aangesloten als gebruik maken van een stroomkabel met stekker. Welk voedingstype voor u het beste is, hangt natuurlijk sterk af van uw persoonlijke situatie in uw badkamer.

Zwarte make-up spiegels

Zwart is de trendkleur van nu. Decor Walther heeft een uniek assortiment (mat) zwarte make-up spiegels, zelfs in combinatie met LED verlichting, dimfunctie en bewegingssensor. Deze spiegels zijn perfect passend bij een badkamerinrichting met zwarte accessoires zoals zwarte handdoekstangen en - rekken, zeepdispensers en/of toiletaccessoires.

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer stijlvolle make-up spiegels van andere merken en andere prijsklasses. Heeft u help nodig bij het vinden van het juiste product? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!