Decor Walther Corner

Ontdek de wereld van Decor Walther's badkamerserie Corner.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Decor Walther handdoekhaakjes CO HAK2 CORNER mat zwart
  Speciale prijs € 39,00 Normale prijs € 78,00
  Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Decor Walther Corner

De mens neigt zich ertoe zich voor dingen te interesseren met hoeken en kanten. De Corner serie staat met zijn rechte lijnen en rechte hoeken al meer dan 20 jaar voor continuïteit en precisie. Deze lijn is niet geproduceerd maar met de hand gemaakt. Hoe onderscheidend de producten van Decor Walther ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen. – Aura. Decor Walter Corner onderscheidt zich door het simplistische design die alleen de essentie van het product weergeeft. Hierdoor zijn overbodige vormen weg gelaten waardoor een uniek product is ontstaan. 

Deze serie is net zoals bijna alle producten van Decor Walther gemaakt van messing. Een materiaal dat in de badkamer niet kan roesten. Deze rechte serie Corner is verkrijgbaar in vele soorten uitvoeringen zoals nickel gesatineerd, wit mat, goud, zwart mat en natuurlijk chroom. 

Top 3 bestsellers van Decor Walther Corner:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Decor Walther Corner op een rij:
 • Eeuwig ontwerp.
 • Strakke lijnen. 
 • Waterdicht.
 • Simplistisch design. 
 • zorgvuldig gekozen combinaties materialen.
 • Design dat terug gaat naar de essentie.
 • 20 jaar continuïteit in design.

Decor Walther Corner zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Decor Walther Corner zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Decor Walther Corner dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.