Decor Walther Century

Ontdek de wereld van Decor Walther's badkamerserie Century.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Decor Walther Century 

De Century serie geeft uw badkamer een moderne en elegante en bovendien luxe uitstraling. Met deze nieuwe serie start Decor Walther met de kleuren donkerbrons, goud mat en bovendien met groene marmeren accenten of een combinatie van de diverse oppervlaktes. Deze serie is net zoals bijna alle producten van Decor Walther gemaakt van messing. Een materiaal dat in de badkamer niet kan roesten.

Hoogwaardige accessoireserie Century Elegance in eenvoudige, tijdloze vorm - gemaakt voor mensen met hoge esthetische eisen, die van speciaal houden zonder op te scheppen. De oppervlakken benadrukken verschillende interpretaties van de vormtaal. Chrome - Bauhaus Dark Bronze - Industrial Style Gold matt, Gold - Style Deco De serie bevat wandgemonteerde en vrijstaande accessoires.

Top 3 bestsellers van Decor Walther Century:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Decor Walther Mikado op een rij:
Waterdicht: slijtage door vocht is niet mogelijk.
  • eeuwig ontwerp.
  • verscheidende materialen.
  • elegante combinatie van marmer en edelstalen.
  • enorme klasse. 
  • tijdloze vorm.
  • roestvrij messing. 

Decor Walther Century zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Decor Walther Century zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Decor Walther Century dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.