Decor Walther Basic

Ontdek de wereld van Decor Walther's badkamerserie Basic.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Decor Walther Basic

De serie Basic van Decor Walther volgt een fundamentaal en elementair principe. Het combineert het simpele met het essentiële. Het is een tijdloos ontwerp en een solide materiaal. Het is principieel “Basic”. De serie Basic van Decor Walther is zeer uitgebreid en sinds kort verkrijgbaar in een mooie zwarte kleur. Basic is minimalistisch qua ontwerp, waarbij de nadruk ligt op de essentie: eenvoudig maar stijlvol, eenvoudig te installeren en functioneel. Alle onderdelen van deze badkamer reeks van de Duitse fabrikant Decor Walther zijn gemaakt van hoogwaardig verchroomd messing - of het nu toiletpapierhouder, haak, dubbele handdoekhouder, handdoekhouder of console handdoekhouder betreft. Extra functionele matglasfuncties overtuigen zoals te zien bij de  zeepdispenser, glasplaat, tandenborstelbeker en toiletset.

Als een optie voor conventionele wandmontage door een boorgat, biedt de ontwerper Maiken Walther de mogelijkheid om deze Basic-badkamerreeks volledig te bevestigen zonder te boren in gips of tegels met behulp van een speciale tweecomponentenlijm. Deze lijmmethode overtuigt na 72 uur droogtijd met superieure sterkte en is ook geschikt voor oppervlakken van natuursteen, beton, glas, hout, laminaat, metalen, marmer, gips en de meeste kunststoffen. Bestel een van de kleefsets die worden vermeld onder accessoires voor elk bevestigingspunt dat zichtbaar is op het badkameraccessoire.

Top 3 bestsellers van Decor Walther Basic:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Decor Walther Basic op een rij:
  • Eeuwig ontwerp.
  • Klasse voor een betaalbare prijs.
  • Toegankelijk voor elke consument.
  • Producten die essentieel zijn ontworpen.
  • Eenvoudig te installeren. 
  • Stijlvol en eenvoudig. 

Decor Walther Basic zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Decor Walther Basic zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Decor Walther Basic dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.