Blomus waterkaraffen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blomus karaffen

De waterkaraf van Blomus heeft een opvallende elegantie en functionaliteit. De waterkaraf is een stijlvolle en praktische manier om water te serveren. Ervaar de geweldige balans bij het gieten. Het deksel is ontworpen om citroen-, limoen- of ijsblokjes tegen te houden. Alleen het water zal worden uitgestort. Ontworpen om in een standaard koelkastdeur te passen. 

De standaard karaf van 1 liter, heeft precies het juiste ontwerp om water in stijl te serveren en tegelijkertijd kleurrijke accenten aan moderne tafels toe te voegen. Het slanke silhouet van de kruik wordt bekroond door een buitengewoon elegante en zeer innovatieve flip top sluiting. Het lichaam van de karaf is gemaakt van hittebestendig glas.

Blomus wijn- / decanteerkaraf

De Alpha Wine Decanter met Aerator en Pourer biedt een ventilatiesysteem dat voldoende lucht biedt om de wijn zijn smaak te laten ontwikkelen. De grote, brede bodem geeft ruimte aan de wijn om te ademen. Met een precisie-uitloop is de karaf zeer gebruiksvriendelijk, zodat de wijn nauwkeurig kan worden gegoten. Bovendien biedt deze decanter een intelligente oplossing: de wijn wordt gefilterd en belucht als de karaf wordt gevuld door de opening van roestvrij staal, waarbij zowel kurk als afzettingen worden verwijderd. Een bak voor de duim in het organisch gevormde glazen vat biedt grip en comfortabel gieten. Omdat het ingebouwde scherm niet hoeft te worden gereinigd, kan de wijn gemakkelijk worden gegoten en zonder te druipen, terwijl het sediment in het filter blijft

Top 3 bestsellers van Blomus karaffen:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Blomus zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Blomus karaffen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Blomus dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Blomus dealer sinds 2008. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.