Blomus Sono badkamerserie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BLOMUS Sono badkamerserie

Sono van Blomus is een bijzonder badkamerserie gemaakt van keramiek overgoten met een in prachtige kleuren vormgegeven silicone soft-touch coating. Deze is eenvoudig te reinigen met een zachte doek en wat water of een PH-neutraal afwasmiddel. De serie omvat een zeepdispenser, spoelbeker, een tray voor de combinatie van een dispenser en spoelbeker, een zeepschaal, die men ook kan gebruiken als sieradenbox en een toiletborstel met een greep die is uitgerust met een zwarte, vervangbare borstelkop en een zachte silicone afdekplaat, die geen schade kan aanrichten aan uw toiletpot.

Deze SONO serie is uitgerust in de volgende bijzonder PANTONE kleuren; Satellite, Moonbeam, Micro Chip, Magnet en Agave Green. Overigens is er de mogelijkheid uit de blomus TUBO serie van pedaalemmertjes in een 3 liter capaciteit, de bijpassende kleuren te verkrijgen bij uw SONO lijn.

Top 3 bestsellers van Blomus Sono:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan is Blomus Sono een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van Blomus memento op een rij:

  • Mengt in elke badkamer
  • Organische vormen
  • Combinatie mogelijkheden uit de serie
  • Rustige kleuren

Blomus Sono zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Blomus Sono producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Blomus dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Blomus dealer sinds 2008. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.