Blomus Mio tableware

Ontdek de unieke tafelservies serie Mio van Blomus
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blomus Mio tableware

De serie Mio tafelgoed van Blomus omvat diverse op elkaar afgestemde onderdelen, zoals 3 maten platte borden, een diep bord, espresso-kopjes met een bijzonder ovalen schotel, met daarop plaats voor een lekkernij.

Er is een mok en maar liefst vier maten schalen, waarvan er twee gedacht zijn voor snack, de grote ook voor muesli of desserts, de twee grootste schalen voor eten of salades, die ook afgedekt kunnen worden met een ontbijt of dinerbord als deksel.

Dan zijn er als finesse afwerking nog twee karaffen voor bijvoorbeeld melk, sappen of zelfs om een consommé mee over uw gerecht te gieten.

Er is gekozen voor een prachtige combinatie van Pantone kleuren en wel de Moonbeam (creme), Mirage Grey (grijs) en het prachtige Agave Green (groen).

De Mio producten zijn vervaardigd uit "Stoneware". Stoneware, ofwel steengoed, wordt gemaakt van klei, kwarts of mineralen zoals calciet en wordt gedefinieerd onder de groep keramische producten. Steengoed wordt gebruikt om borden, schalen, karaffen en kommen te maken, gebakken op hoge temperaturen, met behulp van speciale giettechnieken. De hoge temperaturen tijdens het bakproces maken het steengoed stabieler dan keramiek en minder doorschijnend dan porselein. De kleuren zijn afhankelijk van de baktemperatuur en -tijd. Daarom kan elk stuk individuele structuren en tinten bevatten. Aangezien steengoed op zichzelf niet waterdicht is, is het zorgvuldig geglazuurd. De producten zijn vaatwasmachinebestendig en magnetronbestendig.

Alle voordelen van Blomus' Mio tablewareserie op een rij:

  1. Op elkaar afgestemde / bij elkaar passende producten
  2. Verkrijgbaar in 3 fraaie Pantone kleuren.
  3. Vaatwasmachinebestendig.
  4. Magnetronbestendig.

Blomus Mio zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Blomus Mio producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Blomus Mio dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Blomus dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.