Blomus Menoto

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blomus Menoto badkamerserie

Ster in de spa: een functioneel designer item voor uw badkamer. Ontvangt dankbaar handdoeken en meer ... de bekwame combinatie van de warme, donkere kunststeen met de koele elegantie van roestvrijstaal geeft het model zijn verfijnde uitstraling. Roestvrijstaal en kunststeen lijken in elkaar te smelten in het aantrekkelijke ontwerp van de basis.

Deze serie omvat handoekhouders, dressboys, haken, toiletrolhouders, een garderobe en diverse toiletbutlers, met een combinatie van een toiletborstel en toiletrolhouders, die eenvoudig overal hun plek vinden, zonder te hoeven boren.

De strakke lijnen van deze serie passen zich moeiteloos aan de bestaande vormen in uw badkamer of slaapkamer aan en smelten in het de omgevingsvormen ineen.

Top 3 bestsellers van Blomus Menoto:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan is Blomus Menoto een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van Blomus memento op een rij:

  • Tijdloos design 
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Prachtige combinatie van materialen
  • Mengt in elke badkamer
  • strakke lijnen 
  • Combinatie mogelijkheden uit de serie

Blomus Menoto zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Blomus menoto producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Blomus dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Blomus dealer sinds 2008. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.