Bitz Servies

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bitz schaaltje Stoneware black 13 cm
    Speciale prijs € 4,98 Normale prijs € 9,95
  2. Bitz Kusintha kruik 17,5 amber Nieuw
    Bitz Kusintha kruik 17,5 amber
    Speciale prijs € 7,48 Normale prijs € 14,95

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bitz serviesgoed

De Bitz servies collectie is volledig vervaardigd uit geglazuurd aardewerk. Dit aardewerk is totaal geur, kleur of smaakstoffen op. Elk van de serviesgoeden zijn magnetron en ovenbestednigd tot wel 220 graden celcius! Het servies is van zichzelf glanzend en laat na verloop van tijd snijtekens zien, dit is geen fout maar is zo gemaakt dat het servies na een bepaalde tijd een robuurste betonlook krijgt. 

Klassieke Bitz uitvoering

De servieslijnen bestaan uit twee uitvoeringen. De standaard robuuste borden en kommen die in de kleuren groen, grijs en zwart komen. Hiervan zijn de borden speciaal vormgegeven dat de eetruimte op de borden kleiner uitvallen zodat de porties op je bord groter lijken. De onderliggende gedachten hierachter is dat als de porties groter lijken je eerder het gevoel hebt dat je vol zit. Hierdoor eet je aan het einde van de rit minder dan je op een normaal bord zou eten. 

Reactive glaze uitvoering

De andere uitvoering is die met een geglazuurde binnenzijde. Deze borden en kommen behoren tot een servieslijn die ontworpen is om gezamelijk van eten te genieten. De servieslijn is oorspronkelijk in Denemarken gemaakt voor de horeca maar is later na grote vraag ook naar het grote publiek gekomen. Omdat in de restaurants gezamelijk eten centraal stond is dit nu ook terug te vinden in de consumentenlijn. De psychologie van met elkaar eten is dat als je gezamelijk eet je veel meer prikkelingen krijgt dan dat je alleen eet. Omdat je in gesprek raakt met de mensen om je heen zorgt ervoor dat je je eten niet in een keer naar achter aan het gooien bent. Door in gezelschap te zijn neem je langer de tijd om al het eten in te nemen en dit is beter voor je gezondheid. De glazuurde lijn is handgemaakt van geglazuurd steengoed waar in het glazuur opzettelijk anders uitvalt bij elk product, zodat uw tafel variatie krijgt. 

Top 3 bestsellers van Bitz serviesgoed:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Bitz servies zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Bitz servies producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Bitz dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Bitz dealer . Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Bitz