Bitz Coloured stem

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bitz wijnglazen met gekleurde voet

Bitz wijnglazen in kristal met een gekleurde voet. Het glas wordt geproduceerd in een gepatenteerd proces waarbij de loodvrije glasmassa wordt bewerkt om extra helder en met een hoge duurzaamheid te verschijnen. Het Bitz wijnglas is vervaardigd uit kristalglas. Gebruik voor het drinken van diverse soorten wijn. 

Vaatwasbestendigd 

Anders dan standaard wijnglazen zijn de wijglazen van Bitz vaatwasbestendigd. Wanneer u de glazen in de vaatwasser wast, is het goed om een afwasmiddel met een laag alkalisch vermogen te gebruiken en was het in een kort programma bij lage temperatuur.

Cadeautip 

Alle setten worden geleverd in een geschenkdoos. Hierdoor is het het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Door de hoge kwaliteit van het glas is het een duurzaam cadeau waar de persoon jaren lang plezier van zal hebben! 

Top 3 bestsellers van Bitz Coloured stem:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Bitz Coloured stem op een rij:

  • Duurzame materialen die tegen goede stoten kunnen. 
  • Serviezen vervaardigd uit jaren kennis.
  • Trendgevoelige producten die een hippe uitstraling geven.
  • Variatie in kleuren.
  • vaatwasbestendig.
  • Fylosofie achter elk product.  
  • Loodvrij.
  • Uniek gepatenteerd proces. 

Bitz Coloured stem zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Bitz Coloured stem zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Bitz dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Bitz dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Christian Bitz