Betalen bij 5cc

Betaalprocedure

Bij alle shops van 5CC betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die Thuiswinkel.org aan de betaalomgevingen stelt.

In onderstaand schema treft u per betaalmethode informatie over de soort methode (direct/indirect), vanuit welk land de betaalmethode te gebruiken is en wat eventueel de extra kosten zijn van de betaalmethode:

Betaalmethode Methode Te gebruiken in land Betaalkosten
iDeal Direct Nederland 0,00
Creditcard (Mastercard en Visa) Direct Nederland + België 0,00
Vooruitbetaling / bankoverschrijving Indirect Nederland + België 0,00
Rembours Direct Nederland + België 10,00
Paypal Direct Nederland + België 00,00
Webshop Giftcard Direct Nederland 00,00
Bancontact / Mister Cash Direct België 00,00

Directe betaalmethoden vs. indirecte methoden

Bij de directe betaalmethoden vindt betaling direct plaats na het plaatsen van de bestelling. Lukt de betaling, dan is uw order direct vrijgegeven voor verdere verwerking. Bij indirecte betaalmethoden, wordt er op later moment betaald, bijvoorbeeld via Internetbankieren. Wij adviseren het gebruik van een directe betaalmethode, zodat er geen vetraging optreedt tussen het bestelmoment en de bijschrijving op onze bankrekening. De levertijd aanduiding op onze website zijn gebaseerd op directe betalingen.

Betaalafhandeling bij Docdata Payments B.V.

De betaalafhandeling van alle direct betaalmethoden vindt plaats bij onze betaalpartner Docdata Payments B.V. Uitzonderingen zijn de betaalmethoden rembours en Klarna factuur. Deze incassering gebeurt door onze huiskoerier DPD Nederland B.V. respectievelijk bij Klarna. Vooruitbetalingen cq. bankoverschrijvingen beheren wij zelf. Wanneer u naar de site van onze betaalpartner wordt geleid, dan verlaat u tijdelijk de site van 5cc.nl en ziet u in URL van uw browser www.tripledeal.comstaan. Uiteraard is ook deze website op de best mogelijke manier beveiligd middels een versleutelde internetverbinding. Nadat de betaling heeft plaats gevonden, wordt u automatisch teruggeleid naar de website van 5cc.nl.

Bevestiging van betaling / vrijgave per email

Nadat we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u hiervan een afzonderlijke bevestiging per email. In het geval u heeft gekozen van de betaalmethode Klarna factuur ontvangt u een afzonderlijke email als Klarna uw verzoek tot levering op rekening heeft geaccepteerd (= bevestiging van vrijgave). Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als wij de betaling hebben ontvangen, dan wel wanneer wij de goedkeuring tot levering van Klarna hebben ontvangen. Voor rembours zendingen ontvangt u geen bevestigingsmail.

Uitleg over de betaalmethoden

iDeal

iDeal is de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode voor internet in Nederland. U betaalt direct via uw persoonlijke en vertrouwde bankomgeving.

Creditcard

Bij alle 5CC shops kunt u met MasterCard en Visa betalen. Wij accepteren geen American Express.

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van de bestelling, op een later moment het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van 5CC Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren.

Houdt u a.u.b. rekening met één tot drie werkdagen overboektijd tussen de afschrijving van uw rekening en de bijschrijving op onze rekening. Dit kan de levertijd dus verlengen.

Vermeld bij het overmaken het ordernummer, zoals vermeld in de orderbevestiging.

  • Rekeninginformatie:
  • Tenaamstelling: 5-CC B.V.
  • Vestigingsplaats: Waalwijk
  • IBAN: NL34RABO0130263168
  • Swift/BIC: RABONL2U

Rembours

U kunt ervoor kiezen om pas te betalen bij aflevering aan de koerier. 5CC berekent voor bestellingen onder rembours 10,- euro betaalkosten door. Deze kosten worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' hebt gekozen. Let bij rembours leveringen op het volgende:

Zorg ervoor dat u contant en gepast betaalt; pinnen of met creditcard betalen is niet mogelijk. Als u niet thuis bent, wordt het pakket tot 3 keer opnieuw aangeboden. Lukt het dan nog niet het pakket af te leveren, dan wordt het pakket retour afzender gestuurd. Wij maken dan een nieuwe afleverafspraak. Rembours gaat tot een maximum bedrag van 1.500,- euro per zending. Remboursbestellingen worden alleen op werkdagen bezorgd, dus niet op zaterdag en zondag.

Paypal

Met Paypal betaalt u eenvoudig online via uw Paypal tegoed. Er zijn bij 5CC geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Webshop Giftcard

Beschikt u over een Webshop Giftcard? Wissel deze dan eenvoudig door eerst deze betaalmethode te kiezen. Na het ingeven van de unieke code van uw card, gevolgd door de PIN code onder de kraslaag van de card, wordt een overschot terug op uw card gezet. Heeft u een tekort, dan wordt u automatisch gevraagd het bedrag bij te betalen met andere betaalmethode.

Bancontact / Mister Cash

Onze Belgische klanten kunnen zowel met een Bancontact kaart of een Mister Cash kaart betalen in onze shops. Het te betalen bedrag wordt van uw debitcard afgeschreven. Let erop dat u uw kaartnummer ingeeft van 17 cijfers zonder spaties te gebruiken en dat het kaartnummer niet gelijk is aan de 'Card id' welke onder op de kaart wordt vermeld.

Mislukte betalingen

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw betaling niet lukt. U heeft bijvoorbeeld uw Reader van de bank niet bij de hand, u bent uw PIN-code vergeten. Ook kan het voorkomen dat er een storing is bij het iDeal systeem van een bepaalde bank. U krijgt van ons een email dat de betaling niet gelukt is. In deze email worden verdere instructies gegeven om uw betaling alsnog af te ronden. Bestelling worden pas in behandeling genomen als de betaling is voldaan.

Bestelling annuleren

Als u de betaling al hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice viaklantenservice@5cc.nl of bel 0416 - 532 417 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 tot 18.00 uur). Wij streven ernaar om het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.

Prijzen inclusief btw

De prijzen bij alle 5CC shops zijn inclusief btw. Het btw-bedrag wordt apart op de factuur vermeld.