Toiletrolhouders

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoogwaardige design toilethouders

Misschien is het meest noodzakelijke badkameraccessoire, een goede toiletrolhouder, een essentieel accentstuk in elke toilet. Met het assortiment toiletrolhouders dat we hebben, kunt je uit onze selectie mixen en matchen om ervoor te zorgen dat jouw toiletrolhouder overeenkomt met de rest van jouw badkameraccessoires en past bij het grotere decorschema van de ruimte. Koop online een toiletrolhouder en profiteer van gratis verzending bij bestellingen van meer dan €50,-.

Typen toiletpapierhouders voor wandmontage

Een wandhouder voor toiletpapier is de meest voorkomende houder voor een badkamer. Er zijn een paar soorten toiletpapierhouders voor wandmontage, maar slingerend en veerbelast zijn het meest gebruikt. Zwenkende toiletpapierhouders zijn afzonderlijke montageopties met een rolhouder die is bevestigd aan het gemonteerde onderdeel. Veergeladen wc-papierhouders hebben een basis die ofwel twee staanders heeft, of een verzonken montage, die veergemonteerde rollen hebben die op de houder worden geplaatst, maar die kunnen worden verwijderd om op een rol wc-papier te worden geplaatst. Een andere optie voor een wand-toiletrolhouder is een toiletpapier-haak, die in wezen een staaf is die aan een uiteinde aan een wand is bevestigd, en een opening aan de andere kant, waardoor het gemakkelijk is om toiletpapier op te plaatsen.


Over de wc-papierrolhouders

Er zijn ook toiletrolhouders die over een toilettank kunnen hangen. Dit is een geweldig alternatief als je geen toiletrolhouder wilt installeren en monteren, of als je gewoonweg geen ruimte op een badkamermuur hebt om een toiletrolhouder te monteren. In plaats daarvan wordt het eenvoudig over de zijkant van de toilettank gehangen, wat een minimale inspanning vereist. Sommige wc-papierrolhouders kunnen zelfs twee afzonderlijke rollen tegelijkertijd bevatten.


Soorten vrijstaande toiletpapierhouders

Vrijstaande houders kunnen qua uiterlijk verschillen. Er zijn ook staande toiletpapierhouders in draadmetaal frame die variëren in ontwerp en afwerking. Sommige vrijstaande toiletpapierhouders zijn ontworpen om extra opbergruimte te hebben voor het opslaan van reserve toiletpapierrollen. Er zijn ook vrijstaande toiletrolhouders met een no roll-functie. Deze worden in wezen alleen gebruikt voor extra opslag voor rollen toiletpapier. Deze zijn over het algemeen opgebouwd met metalen frames.


Unieke toiletpapierhouderideeën

Er zijn voldoende wc-papierhouders met geweldige functies. Toiletrolhouders met tijdschriftenrekken maken het gemakkelijk om badkamerleesmateriaal op één plek te plaatsen. Tijdschriftenrekken zijn meestal op vrijstaande toiletpapierhouders, hoewel er ook enkele aan de muur gemonteerde opties zijn. 

Bij 5cc zijn de opties voor toiletrolhouders eindeloos. Winkel op type, of zoek je er één op materiaal of afwerking, dan hebben we geweldige afwerkingen zoals chroom, roestvrij staal, messing of geborsteld nikkel die er geweldig uitziet in je badkamer.

Bij 5cc proberen we ervoor te zorgen dat je altijd veel opties voor jouw huis hebt. Daarom hebben we zoveel toiletpapierhouders te koop op onze site, inclusief toiletpapierhouders van merken als WaltherBlomus en Zack. We willen er zeker van zijn dat wanneer je op zoek bent naar online toiletpapierhouders, je die krijgt die precies bij je past, of dat nu de Zack toiletrolhouder Linea mat wandmontage, Blomus reserverolhouder Primo vrijstaand, Decor Walther toiletborstel of iets heel anders en unieks voor jouw huis.