Douchemandjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoogwaardige design Douchemandjes

Er is niets erger dan 's morgens lang op tijd geperst te worden en moeite te hebben om de broodnodige douchepunten te vinden. Het organiseren van een douchebus kan je ochtendroutine helpen stroomlijnen om jezelf op tijd uit de deur te krijgen. Als je de rommel moet ordenen en ruimte wilt creëren in je douchecabine, zijn er genoeg manieren om het te doen.

Douche organiseren

Het organiseren van jouw douchebenodigdheden is net zo belangrijk als het organiseren van andere ruimtes in jouw huis. Een rommel is sterk gecorreleerd met stress en voor veel mensen is hun tijd onder de douche een van de weinige keren dat ze echt kunnen ontspannen. Het vermijden van overtollige producten, het netjes weergeven van artikelen en het dagelijks gebruik maken van wat zeer toegankelijk is, spelen allemaal een rol bij het zo aangenaam mogelijk maken van de douche-ervaring. Je wilt dat de douche er schoon uitziet terwijl je schoon wordt.

Eenvoudige  douchemandjes

De meest aantrekkelijke oplossing zou zijn om glazen of marmeren planken te installeren van merken zoals WaltherBlomus en Zack. Zelfs hele smalle planken kunnen veel doucheproducten bevatten. Schappen kunnen in de tegel worden geplaatst, tegen de muur van de douche of kunnen in de hoek liggen. Er is ook opslag op de richels van het bad als er een gecombineerde bad / douche-eenheid is. Legborden kunnen indien nodig worden gecombineerd met een douchebus. In termen van esthetiek bevordert het overbrengen van producten naar uniforme containers en het labelen ervan een schone uitstraling naar de douche.

Twee mensen die een douche delen, kunnen hun items van elkaar scheiden door planken of niveaus van de douchebus persoonlijk aan te wijzen. Het kan ook verstandig zijn om het aantal producten dat elke persoon kan hebben te beperken, of producten te draaien om er zeker van te zijn dat de douche niet te vol wordt.