Make-up spiegels

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Decor Walther make-up spiegel Just look SR mat zwart 5x
    Speciale prijs € 136,50 Normale prijs € 273,00
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uitgebreide collectie design make-up spiegels

Op zoek naar een stijlvolle make-up spiegel voor uw badkamer? Of wilt een make-up spiegel voor op reis? 5cc heeft een zeer uitgebreide collectie design make-up spiegels in het assortiment. Het zijn stuk voor stuk eye-catchers van hoogwaardige kwaliteit! Hoe uw badkamer er ook uit ziet, u vindt geheid een passende cosmeticaspiegel in ons assortiment. Waar moet u vooral op letten bij het vinden van een geschikte spiegel? Wij adviseren te letten op de volgende mogelijkheden.

Vrijstaande spiegels vs. hangende make-up spiegels

Kiest u voor een vrijstaande spiegel die u eenvoudig los kunt plaatsen op een badkamermeubel en eenvoudig kunt verplaatsen? Of kiest u voor een wandmodel? Kiest u voor montage aan de wand, dan wil dat niet noodzakelijk zeggen er geen bewegingsvrijheid is; de meeste make-up spiegels zijn zwenkbaar en/of draaibaar, zodat u de spiegel op de gewenste manier naar u toe kunt bewegen.  

Make-up spiegels met of zonder verlichting

U kent waarschijnlijk de klassieke make-up spiegels zonder verlichting. Tegenwoordig zijn veel spiegels voorzien van een ingebouwde verlichting. Dit zorgt voor een beter contrast en is rustiger voor uw ogen. Ze zijn meestal voorzien van een aan- / uitschakelaar op de achterzijde van het frame. Echter de nieuwe modellen beschikken over een (semi-) automatische aanschakeling door een simpele aanraking van het spiegelglas (de zgn. "touch functie") of middels een bewegingssensor. Daarnaast beschikken de meeste modellen over een automatische uitschakeling (na 10 minuten). Specialist in make-up spiegels met verlichting is het Duitse designmerk Decor Walther.

Voedingstype van de make-up spiegel met verlichting

Kiest u voor een spiegel met verlichting, dan zijn er de volgende voedingstypes:

  1. Batterij(en)
  2. Directe aansluiting op het elektriciteitsnet
  3. Stroomkabel met stekker (240 V.)

Het hangt natuurlijk van de feitelijke omstandigheden in uw badkamer af welke voedingstype u kiest. Bij een wandmodel is de directe aansluiting op het elektriciteitsnet de mooiste oplossing, omdat u dan geen kabels ziet. Sommige modellen kunnen zowel direct op het elektriciteitsnet worden aangesloten als gebruik maken van een stroomkabel met stekker. 

Vergrotingsfactor en dubbelzijdige spiegels

Een andere persoonlijke keuze is de vergrotingsfactor van de spiegel. De vergrotingsfactor bepaalt hoe vaak het gezicht vergroot als u in de spiegel kijkt. De meeste spiegel hebben een vergrotingsfactor van 5 keer. Het hangt van uw persoonlijke voorkeur af welke vergrotingsfactor u kiest. Ook handig om rekening mee te houden bij de keuze van een geschikt spiegel is de vraag of de spiegel kantelbaar is of niet. Als de spiegel kantelbaar is, dan kunt u de spiegel aan twee zijden bekijken; aan de ene zijde zonder vergroting (vergrotingsfactor 1x) en aan de andere zijde met vergroting.

Zwarte make-up spiegels

Zwart is de trendkleur van nu. Decor Walther heeft een uniek assortiment (mat) zwarte make-up spiegels, zelfs in combinatie met LED verlichting, dimfunctie en bewegingssensor. Deze spiegels zijn perfect passend bij een badkamerinrichting met zwarte accessoires zoals zwarte handdoekstangen en - rekken, zeepdispensers en/of toiletaccessoires.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!