Zeepdispensers & -schaaltjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zeepdispensers

Als je op zoek bent naar een nieuwe zeepdispenser voor jouw badkamer, ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een handpomp of een automatische dispenser, je kunt een handzeepdispenser of een lotiondispenser vinden die jou op je gemak zal laten voelen. Zoek zeepbakjes voor badkamers voor elk gebruik - of het nu wordt gebruikt voor het wassen van jouw handen in de badkamer of voor het reinigen van jouw handen aan het aanrecht met een milde badzeep. Koop online bij 5cc om de handzeepdispenser te vinden waar je naar op zoek was.

Automatische zeepdispensers

Een automatische zeepdispenser is een contactloze benadering van het wassen van jouw handen in de badkamer of gootsteen. Omdat ze een handsfree bediening zijn, helpt de automatische zeepdispenser om ziektekiemen in een badkamer of aanrecht te verminderen. Automatische zeepdispensers werken op batterijen, dus zorg ervoor dat de batterijen beschikbaar zijn als ze niet met de automatische handzeepdispenser worden geleverd.


Decoratieve zeepdispensers

Het toevoegen van een decoratieve zeepdispenser is de perfecte badkameraccessoire om je ijdelheid aanrecht op te frissen. Met zoveel beschikbare zeepdispensers voor de badkamer die variëren in afwerking, kleur en vorm, is er zeker een die een upgrade zal bieden naar jouw badkamerinrichting. Als je op vorm gaat winkelen, kan je kiezen uit ronde zeepdispensers, kubuszeepdispensers of een met een nieuwigheid. Als je elegantie in jouw badkamer wilt injecteren, hebben we zeepdispensers voor in badkamers met geweldige afwerkingen die een gevoel van luxe en klasse toevoegen, zoals die met chroom- of goudafwerking. Er zijn ook marmeren zeepdispensers die ook geschikt zijn voor een traditionele uitstraling en bijpassende marmeren bladen. Voor een eigentijdse uitstraling, kan je glasopties vinden met unieke glassnijdingen, waaronder opties voor gedraaid glas, kristalglas en mint julepglas.

Wandmontage zeepdispensers

Naast vrijstaande zeepdispensers zijn er ook zeepdispensers voor wandmontage verkrijgbaar op onze site. Als je een kleine wastafel in je badkamer hebt, is een zeepdispenser aan de muur een oplossing om tegenruimte te besparen op een ijdelheid. Zeepdispensers voor wandmontage zijn eenvoudig te monteren en je kunt kiezen waar je ze op de muur wilt monteren! Eenmaal veilig gemonteerd, is het eenvoudig om de pomp van de gemonteerde dispenser te bedienen. Zoek een wandzeepdispenser met een roestvrijstalen of verchroomde afwerking die past bij de wastafel in de badkamer. Je kunt zelfs een zeepdispenser met dubbele wand en lotion vinden.

Bij 5cc proberen we ervoor te zorgen dat je altijd veel opties voor jouw huis hebt. Daarom hebben we zoveel zeepdispensers te koop op onze site, inclusief zeepdispensers van merken als Blomus en Decor Walther. We willen er zeker van zijn dat wanneer je op zoek bent naar online zeepdispensers, je die krijgt die precies bij jou past, of dat nu de Eva Solo zeeppomp is, de Blomus zeepdispenser of iets geheel anders anders en uniek voor jouw huis.

Chrome zeepdispensers

Bekijk hier bijvoorbeel ook alle chrome zeepdispensers.

Zwarte zeepdispensers

Bekijk hier bijvoorbeel ook alle zwarte zeepdispensers.