Alfi thermoskannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De complete collectie Alfi thermoskannen

Of u nu op kantoor bent, geniet van koffie en cake met vrienden of in het comfort van uw woonkamer - met de juiste drank in uw hand, zijn deze kleine pauzes twee keer zo goed. Dankzij de Alfi-vacuümkaraf kunt u op deze aangename momenten vertrouwen op frisheid en smaakvol aroma - zelfs als het al een tijdje geleden is sinds de drank werd bereid. Dankzij zijn uitstekende isolerende eigenschappen zorgt de alfi-vacuümkaraf ervoor dat uw favoriete drankje altijd bij een goede temperatuur kan worden genoten. Of het nu gaat om stijlvol klassiek roestvrij staal of een kleurrijk vormgegeven kunststof variant, het brede assortiment vacuümkaraffen van Alfi is behoorlijk indrukwekkend. Op deze manier wordt de korte pauze tussendoor uw eigen aangename hoogtepunt van de dag dankzij de alfi-vacuümkaraf.

Het Aroma Safe principe

Alle thermoskannen van Alfi bevatten het Aroma Safe Principe. Aroma Safe is een productprincipe en een klantbelofte tegelijkertijd. Het behoudt altijd het volledige aroma, beschermt de drankjes tegen invloeden van buitenaf en zorgt ten allen tijde voor de beste smaak en temperatuur. Het principe is goed voor gezonde drankjes, garandeert gif vrij te zijn heeft de beste hygiënische eigenschappen. Aroma Safe vertegenwoordigt niet alleen perfecte isolatie, maar beschermt ook het milieu en de materialen die gebruikt worden, evenals het vermogen om de kosten op lange termijn te verlagen.

Alfi garandeert al deze eigenschappen en volgt één doel: de beste kwaliteit die normen stelt en vertrouwen schept.

Aroma Safe Principe

Reserveonderdelen voor Alfi thermoskannen

5cc voert van elk merk het totale assortiment. Dit geldt ook voor de Alfi collectie. Maar waar 5cc in uitblinkt is het feit dat 5cc alle reserve onderdelen van de alfi thermoskannen op voorraad heeft. Mocht het zo zijn dat de onderdelen van uw thermoskan aan vervanging toe zijn dan kunt u gemakkelijk deze onderdelen bestellen op onze website. Hierdoor hoeft u uw thermoskan niet weg te gooien. Dit zal uw product op langer termijn een stuk duurzamer maken.

Populaire productseries van Alfi thermoskannen:

  • Alfi Gusto: de perfecte smaak: Gusto staat voor precisie vakmanschap en is daarom ook gemaakt in Duitsland. Met zijn intelligent Air Control-ventilatiesysteem maakt de premium vacuümkaraf het gieten eenvoudig.
  • Alfi Achat: Achat, de grote schoonheid met zijn onweerstaanbare silhouet, een echte klassieker. Stilistisch is het een perfecte match met uw eigen persoonlijke stijl, verkrijgbaar in verchroomd of gelakt in verfijnde kleuren. Zoals alle Alfi klassiekers zijn de uitstekende isolerende eigenschappen behoorlijk indrukwekkend.
  • Alfi Juwel: een klassiek juweeltje - de premium Juwel vacuümkaraf is al sinds 1918 een favoriet onder kenners met zijn elegante en zachte buitenkant en ondertussen vereert hij zelfs de tafels in het kantoor van de Duitse bondskanselier en in het Duitse parlement. De isolerende eigenschappen van de karaf zijn zoals de Alfi standaard opnieuw fenomenaal.

Top 3 bestsellers van Alfi thermoskannen:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Of zoekt u een stijlvol cadeau? Dan is een thermoskan van Alfi zeker een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alfi thermoskannen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Alfi thermoskannen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Alfi dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Alfi dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.