Alfi Juwel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De premium Juwel thermoskan van Alfi 

Een klassiek juweeltje - de premium Juwel vacuümkaraf is al sinds 1918 een favoriet onder kenners met zijn elegante en zachte buitenkant en ondertussen vereert hij zelfs de tafels in het kantoor van de Duitse bondskanselier en in het Duitse parlement. De isolerende eigenschappen van de karaf zijn zoals de Alfi standaard opnieuw fenomenaal. Of het nu koffie, thee of water is - de karaf houdt zijn inhoud 12 uur lang warm of 24 uur koud. Dit komt omdat Alfi het Aroma Safe-principe handhaaft. Ongecompliceerd gebruik met het speciaal ontworpen scharnierende dop-gietsysteem voor gieten met één hand. Juwel is met zijn garantie van tien jaar een kwaliteitsproduct daarom zal hij u nog jarenlang verrassen. Om jarenlange gezonde verwennerij te garanderen, zoals alle andere Alfi-producten, wordt deze vacuümkaraf geproduceerd in een gifvrije omgeving. 

In traditie van goede smaak

Al meer dan honderd jaar staat de naam alfi voor premium klasse vacuümkaraffen - en dus voor traditioneel uitstekende smaak, vandaar dus dat het gemaakt is in Duitsland. Het karakter van onze producten wordt onderstreept door de moed om innovatie te omarmen, de verwerking van hoogwaardige materialen, technische perfectie en de verantwoorde manier waarop met middelen wordt omgegaan. Vanaf het begin hebben we één doel gevolgd: de beste kwaliteit die de norm bepaalt en vertrouwen schept.

Het aroma safe principe

Producten van Alfi ondersteunen het belangrijkste aspect van alles: de heerlijke smaak in het algemeen. Of het nu gaat om smaak, isolerende eigenschappen, gezondheid, design of ecologische duurzaamheid - als toonaangevende isolerende specialist passen we het aroma safe principe toe om ervoor te zorgen dat goede dingen langer goed blijven.  

Alfi design 

Ontwerp voor een goede smaak - dit is het doel dat Alfi volgt met de beste ontwerpers over de hele wereld. Tijdloze esthetiek en technische perfectie bepalen de ontwerptaal die meerdere prijzen heeft gekregen. Producten gemaakt op basis van dit principe zijn vandaag al op weg om de klassiekers van morgen te worden. Al generaties lang staat de Alfi-naam voor goede smaak op het hoogste niveau: individueel, elegant, eenvoudig en onderscheidend. 

Top 3 bestsellers van de Alfi thermoskan Juwel:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste uit de markt of zoekt een stijlvol cadeau? Dan is de Alfi Juwel thermoskan altijd een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van Alfi Juwel op een rij:

  • Nauwkeurig inschenken dankzij het speciaal ontworpen schenksysteem 
  • 10 jaar garantie voor de komende jaren 
  • Made in Germany staat voor de beste productkwaliteit 
  • Vrij van gifstoffen voor gezond plezier
  • Premium vacuümkaraf van Alfi in verschillende maten
  • Eenvoudig met de hand te reinigen

Alfi Juwel zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Alfi Juwel producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Alfi dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Alfi dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.