Alfi Gusto

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De premium thermoskan Gusto en Gusto Evo van Alfi

De perfecte smaak: Gusto staat voor precisie vakmanschap en is daarom ook gemaakt in Duitsland. Met zijn intelligent Air Control-ventilatiesysteem maakt de premium vacuümkaraf het gieten eenvoudig, altijd accuraat en zonder over te lopen of te morsen. De speciaal ontwikkelde deksel is eenvoudig te verwijderen en garandeert ongecompliceerd gebruik. Hij kan ook hygiënisch gereinigd worden. Door maximale veiligheid tijdens het gebruik te garanderen, blijft de karaf 100% lekdicht. Dit maakt Gusto Evo de perfecte metgezel tijdens het rijden.

Als een alfi origineel zijn de uitstekende isolerende eigenschappen van de Gusto behoorlijk indrukwekkend. Of het nu koffie, thee of water is - de Premium-karaf houdt zijn inhoud 12 uur lang warm of 24 uur koud. Het Aroma Safe-principe bevestigt het belangrijkste aspect van alles - heerlijke smaak. En dit alles absoluut zonder risico, want met zijn garantie van tien jaar is de Gusto niet alleen een kwaliteitsproduct, maar zal hij u nog vele jaren plezier doen. Om jaren van gezonde verwennerij te garanderen, zoals alle andere alfi-producten, wordt het geproduceerd met absoluut geen gifstoffen.

Het aroma-safe principe

Producten van Alfi ondersteunen het belangrijkste aspect van alles: heerlijke smaak in het algemeen. Of het nu gaat om smaak, isolerende eigenschappen, gezondheid, design of ecologische duurzaamheid, als toonaangevende isolerende specialist passen we het AromaSafe-principe toe om ervoor te zorgen dat goede dingen langer goed blijven. 

Ontwerp door Martin Hauenstein

Ontwerp voor een goede smaak - dit is het doel dat Alfi nastreeft met de beste ontwerpers over de hele wereld. Tijdloze esthetiek en technische perfectie bepalen de ontwerptaal die meerdere prijzen heeft gekregen. Producten gemaakt op basis van dit principe zijn vandaag al op weg om de klassiekers van morgen te worden.

Al meer dan 20 jaar heeft Alfi één gemeenschappelijk doel: vorm, functie en productie implementeren in succesvolle producten. Het proces houdt nooit op spannend te zijn. "

- Martin Hauenstein, ontwerper van Gusto

Top 3 bestsellers van Alfi's thermoskan Gusto Evo:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste uit de markt? Of zoekt u een stijlvol cadeau? Dan is de Alfi Gusto Evo thermoskan zeker een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van Alfi Gusto en Gusto Evo op een rij:

 • Tijdloos design 
 • Morsvrij 
 • Verscheidende kleuren 
 • Garantie van 10 jaar
 • AromaSafe voor de perfecte smaak
 • De beste isolerende eigenschappen houden de inhoud 24 uur lang warm en 12 uur  koud dankzij de alfiDur-glasplaat
 • Comfortabel gieten met praktische bediening met één hand
 • 10 jaar garantie op plezier voor de komende jaren
 • Made in Germany staat voor de beste productkwaliteit
 • Vrij van gifstoffen voor gezond plezier
 • 100% lekvrij voor de hoogste veiligheid door luchtregeling

Alfi Gusto zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Alfi Gusto producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Alfi dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Alfi dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Martin Hauenstein portrait