Alessi The Five Seasons huisparfum

Ontdek de wereld van geuren voor in de woonkamer met Alessi's "The Five Seasons" huisparfum.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alessi The Five Seasons huisparfum

Alessi introduceert een compleet nieuwe huisparfum serie "The Five Seasons", bedacht en ontworpen door de veelzijdige, multi-getalenteerde Marcel Wanders. "The Five Seasons" symboliseert 5 seizoensgeuren. De collectie bestaat uit geurkaarsen, geurverspreiders en geurverspreiders.

Geurstokjes met een twist

Een verfijnde nieuwe kamer diffuser die in plaats van traditionele rieten elegante gestileerde bladeren vervaardigd in mahoniehout heeft. Een originele manier om de glaciale sprankelende seizoengeuren te verspreiden, een geur met subtiele tonen.

Hoogwaardige Geurverspreiders 

Marcel Wanders biedt een originele kijk op huisgeuren. De stijlvolle porseleinen basis en gestileerde bladeren in mahoniehout maken deze kamer-diffuser tot een klein interieuraccessoire dat een functioneel aspect combineert met een licht, geraffineerd ontwerp. Met een zacht duwtje draait de porseleinen basis langzaam rond, waardoor de lucht door de met geur doordrenkte bladeren kan fluisteren en de geur naar elke hoek van de kamer kan dragen. Er zijn vijf verschillende bladeren om uit te kiezen, elk gecombineerd met een andere geur in de collectie van The Five Seasons.

De 5 seizoengeuren hebben passende, suggestieve namen, te weten:

  • "Brrr": winterse geur van Bergamot, Lelie en Musk (glaciaal en sprankelend)
  • "Ahhh": lentegeur van Kardamom, Hyacinth en Vetiver (fris en delicaat)
  • "Hmm": zomerse geur van Vijg, Rood fruit en Hout tonen (rijk en levendig)
  • "Grrr": herfstgeur van Wierrook, Cederhout en Bosmos (complex en sensueel)
  • "Shhh": mysterieuze, spirituele geur van Eucalyptus, Roos en Patchouli

Alle producten zijn zeer stijlvol verpakt en zijn derhalve zeer geschikt voor het geven als kado.

De designer Marcel Wanders

Marcel Wanders groeide op in Boxtel, Nederland, en studeerde in 1988 cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. De bekendheid van Marcel Wanders begon met zijn iconische Knotted Chair, die hij in 1996 produceerde voor Droog Design. Hij is nu alomtegenwoordig en ontwerpt voor de grootste Europese hedendaagse designfabrikanten zoals B & B Italia, Bisazza, Poliform, Moroso, Flos, Boffi, Cappellini, Droog Design en Moooi waarvan hij ook art director en mede-eigenaar is.